Lebed Platonov
pirms 2 gadiem
zanderello, es vispār neatceros nevienu ASV prezidentu, par kuru kāds amerikānis nebūtu teicis - tas nav mans prezidents es par vinu nebalsoju.

jurniece
pirms 2 gadiem
Pieņemsims, ka "ieņiršana" par pad.laika vecišķajiem vadītājiem un ASV prezidenta vecuma attaisnošana nav liekulība. Tas bez šaubām ir pavisam savādāk. Bet kas attiecas uz lielvarām, kuras ir slikti kad iejaucas un slikti, kad neiejaucas. Laikam jau ir tomēr atšķirīgas situācijas un laikam tomēr jāprot tās atšķirt. Ja iejaucas, kad iejaukšanās nav nepieciešama un neiejaucas, kad tiek lūgti vai ir apsolījuši to darīt, tad, protams, abi gadījumi būs slikti. Ja bijušajās kolonijās vai ietekmes zonās ir radītas problēmas no attiecīgo valstu kādreizējās klātesamības, ta šīm valstīm ir pienākums šīs problēmas risināt vienmēr. Bet tas nenozīmē, ka ir jāiejaucas šo valstu šodienā.
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!