Santiago leonard
pirms 1 gada
Getting back my ex lover was never easy until I read good reviews about Dr Paul love spell portion. My Boyfriend left the house without a note or a word and never returned or replies to my text. I tried all possible means to reach out to him but nothing i was depressed and devastated because I and my lover had just a baby together. It became more horrible when I found out he was seeing another lady in our neighborhood. I tried many two online spell casters they couldn’t help me out until last month my colleague at work told me about Dr Paul love spell and I decided to give it a trial i contacted this love spell caster he told me what to do i did everything and he told me in less than 24 hours my lover will be back to me. Like a dream come true it worked for me and my lover texted me and returned home, no stress No side effects. I will want anyone here having relationship/marriage issues should contact Dr Paul now.
WhatsApp +234 802 699 3268
Email; [email protected]
facebook.com/Drpaulherbaltreatments

james eric
pirms 1 gada
We offer loans at low Interest rate. Business loans and Personal loans are available. If you are In Debt we still offer you a loan since we are the last bus stop in financial Help contact us WhatsApp No:+918929509036 [email protected] Dr. James Eric

james eric
pirms 1 gada
We offer loans at low Interest rate. Business loans and Personal loans are available. If you are In Debt we still offer you a loan since we are the last bus stop in financial Help contact us WhatsApp No:+918929509036 [email protected] Dr. James Eric

james eric
pirms 1 gada
We offer loans at low Interest rate. Business loans and Personal loans are available. If you are In Debt we still offer you a loan since we are the last bus stop in financial Help contact us WhatsApp No:+918929509036 [email protected] Dr. James Eric

homelend sumiti
pirms 1 gada
Are you in need of Guaranteed Cash quick money apply here contact us for more information on how to get started:(Whats App) number +917310847059 sumitihomelend @ gmail.com
Mr. Sumiti

raymond moore
pirms 1 gada
How To Get Your Ex Lover/Partner/Boyfriend/Girlfriend/Wife Or Husband Back

THE BEST WAY TO Win And Get Your Ex HUSBAND WITH THE HELP OF PROPHET OYINBO POWERFUL AND URGENT LOVE SPELL WITH 100% GUARANTEE My husband abandon me for the the past months now, and refuse to come back because he was hold on by a woman whom he just met, for that, i has been suffering and it has been heel of a struggle, but I decide to do all means to make sure that my husband and i come back together as it use to, then I went online there I saw so many good talk about this spell caster whose email is [email protected] so I had to contact him and explain my problem to him and in just 48 hours as he has promised, my husband came home and his behavior was back to the man i got married to. I cant thank the spell caster enough for what he did for me, i am so grateful and i will never stop to publish his name on the internet for the good work he has done for me,once again his email him [email protected] or Call/WhatsApp:+2348074066640

Skaisle Jatalniece
pirms 1 gada
Es esmu ļoti kritiski noskaņota pret Latvijas valstī notiekošo.
Latvija ir visās pēdējās vietās gan ES,gan OECD rādītjos.
Latvijā vienīgajā no Baltijas valstīm parlaments nobalsoja,ka noziedzīgā okupācijas režīma prokurori un tiesneši ( tie,kuri tiesāja Astru u.c. ) drīkst turpināt darbu it kā nekādus noziegumus viņi nebūtu veikuši.
Pati ar šo tiesu sistēmas ļaunumu saskāros 2017.g.,kad apņēmos panākt ,ka tiek tiesāts māsīcas slepkava.
Tās emocijas paliks uz mūžu- man bija sajūta,ka tāds ir absolūtais ļaunums.
Bet - mans svēts pienākums ir uzrakstīt,ka šī kroplā,klibā LR tiesu sistēma slepkavu notiesāja un viņš ir cietumā.

Nezinu, kāda ir es arī# darboņu pieredze attiecībās ar tiesu sistēmu Latvijā, bet lasot šo auziņannas rakstu un dažus komentārus, es secinu,ka šīs kundzītes, Latvijas Republikas tiesu sistēmai, valstij vispār neuzticas. Ja šo darboņu galvās ir tik daudz iedomības, augstprātības un visatļautības,ka viņas iedomājas,ka nevis tiesu sistēmai,bet viņu apsūdzībām ir jānodrošina taisnība,tad es šajā esarī# saskatu valsts drošības apdraudējuma pamatu.
Ir slikti,ka mums ir tik čekistaina tiesu sistēma,bet ja tiesiskumu mēģinās nodrošināt tādā veidā,ka neliela sabiedrības grupiņa pašpasludinātu ideju vārdā nesodīti drīkstēs terorizēt sabiedrību, tad es to uzskatu par ļoti nopietnu valsts un sabiedrības drošības apdraudējumu.

Korupcija ir bīstama,tā grauj mūsu visu pamatu pamatus, bet izrādās,ka var būt vēl lielāki draudi.

Esmu pret to,ka varmācība, ļaunums tiek apkaroti pretī liekot varmācību un ļaunumu.

Es brīnos,ka tik ļaunu ideju apsēsti cilvēki drīkst nodarboties ar pedagoģiju.

Andrejs Upitis
pirms 1 gada
ME too mūsējie arī grib pa vidu iespraukties ar savām problēmām!

Skaisle Jatalniece
pirms 1 gada
Un vēl - šīs tiesiskuma grāvējas domājās sevi par taisnīguma amazonēm esam. Bet- man ir ļoti pamatotas aizdomas, ka daudzas šādas"akcijas" ir apzināti organizētas, lai novērstu uzmanību no patiesajām problēmām - sabiedrību polarizēšanās, tiesiskuma strauja mazināšanās, manipulācijas ar informāciju, galu galā - demokrātijas demontāža utt.
Kāpēc me too organizētāji neaicina sabiedrību sarunāties, diskutēt par šīs kustības labumu vai kā es domāju - ļaunumu? Nu? Kāpēc?


Piemēram, lasīju, ka valsts saskaņā ar likumu iedalījusi cik tur simtus tūkstošus, Debess, varbūt pat miljonus, lai savāktu parakstus par referenduma organizēšanu par jaunā ostu likuma pieņemšanu. Gaidu un nesagaidu, ka kāds manu parakstu ar jā vai nē jautātu un vispār par ostu likumu informētu. Kas ir kas. Bet sagaidu, ka tiek paziņots, ka referendums nebūšot. Lūk, problēma, lūk, patiesi par ko vajadzētu uztraukties.
Was für ein „Rassismus“? Welche „Privilegien“?
:Die offene Gesellschaft und das Märchen vom „weißen Patriarchat“
Linke Aktivisten versuchen, jede Ungleichheit in der Gesellschaft mit „Rassismus“ oder „Sexismus“ zu erklären. Kein Ansatz könnte falscher sein. Warum ökonomische, philosophische, psychologische und biologische Erkenntnisse identitätspolitischen Phantasien widersprechen.
https://www.cicero.de/


VON UWE STEINHOFF

Agra Liege
pirms 1 gada
Liels paldies, Anna, par veselā saprāta un victim-blaming 101 - tāds, acīmredzami, ir nepieciešams. Brīžiem grūti noticēt sabiedrībai, kurā dzīvojam, un veidiem, kādos daļa no tās cenšas citus apklusināt.

Skaisle Jatalniece
pirms 1 gada
Izbeidziet vainot sabiedrību! Izbeidziet iznīcināt pēdejās tiesiskuma un veselā saprāta paliekas mūsu sabiedrībā !

Čekisti jau arī sāka ar "ienaidnieku" iznīcināšanu bez tiesas," vispārējā labuma", "taisnīguma " vārdā. Ar ko jūsu cilvēkmedības atšķiras no čekistu asinsdarbiem? Ka pagaidām tik tāds viegls ieskrējiens?
Ja ir noziegums, ir tiesas, kur par noziegumu ziņo, to izmeklē , pierāda vainu un tiesā.
Jūsu mammai nebija laiks priekš savas meitas , pirmkārt, lai tā nenonāktu pie it kā "varmākām", ne pēc tam , lai sodītu, it kā "varmāku" kā pieņemts civilizētā sabiedrībā. Jums ir laiks savam bērnam? Jeb seksīgāk ir
, kad jāmedī cilvēki?

Agra Liege
pirms 1 gada
Skaisle, es saprotu, ka atbildēt Jums, visdrīzāk, ir bezjēdzīgi, bet vai nav pienācis laiks pievērsties dzīvē vēl kam citam, izņemot Satori rakstu komentēšanu? Nevaru pat iztēloties, cik daudz laika un mentālās enerģijas tas aizņem - rakstīt tik milzīgus, plašus komentārus katram rakstam, turklāt, tas noteikti arī atstāj iespaidu uz garīgo veselību - nepārtraukti trigeroties par visām Satoristu/Sorisītu sarakstītajām briesmām, kas Jums liek justies tik slikti. Varbūt Jums vajadzētu vairāk lasīt to, kas Jums patīk un kam Jūs piekrītat!

Skaisle Jatalniece
pirms 1 gada
Nu ko jūs Agra! Par kādu garīgo veselību var būt runa, ja jūsu dēļ vīrieši drīz baidīsies uz sievietēm pat paskatīties. Nerunājot par kādu amzieri vai citu ko jauku. Par iepriekš minēto elementāro lietu kārtību,kuru graujiet,pat neagādinot.
Kurš ir slimāks,kurš slikti dara vai kurš brēc par to ?
Tikko spiegel.de lasīju - vācieši turpina diskutēt!!!,kurš kuru vairāk apvaino un izmanto - minoritātes majoritāti vai otrādi. Ja ir 60!!! seksualitātes , vai cīnoties par pāris,nevis visu tiesībām paši cīnītāji esot godīgi,taisnīgi. Apmēram tā vācieši. Mēs jau nē. Pie mums jau cilvēji nesarunājas. Nav nolustrēti un notiesāti vieni čekisti,kad jau nākamie ar savu varmācīgo patiesību un cīņas metodēm klāt. Te es jūs ,Agra,domāju.
Par to rakstīšanu. Nu kaunieties, vai jums vietas pietrūkst? Nu apņemieties un rakstiet reizes divas vai piecas vairāk kā es. Bet es iešu pagulēt. Tāds vējš, kā uz pasaules galu.

Skaisle Jatalniece
pirms 1 gada
Lasu un domāju,cik drausmīgi beztiesiskā valstī mēs dzīvojam.
Vesels bars satrakojušos "cietēju" raksta apsūdzības konkrētiem cilvēkiem, un attaisno to ar upuru trauslumu,ievainojamību, pieredzes un atbalsta trūkumu. Un tad nāk auziņanna - un paziņo,ka,ja "varmākām" nepatīk,ja par viņiem raksta - lai sūdz tiesā. Vai auziņannai un viņai līdzīgajām - atsaucoties uz pēdējo romānu leksiku - jāsaka ,jāraksta - daiļpisējām, neienāk prātā - ka tiesiskuma pamatprincips ir vispirms vainu pierādīt un tikai tad,kādu pasludināt,uzskatīt par vainīgu? Tad kā,lai es noticu labajiem nodomiem,ja tie tiek īstenoti noārdot civilizācijas pamatus un apdraudot mūsu nākotni?
Vai apsūdzētie vīrieši auziņannai un viņas kompānijai nav cilvēki ? Tos var apdirst un apsūdzēt ātri un viegli ? Un kuru tad nevar?
Kas noticis ar Pārupa apsūdzētāju? Solīja taču iet uz policiju un ziņot un skandālu par vardarbību virzīt tiesiskuma ceļā. Tagad iznāk,ka Pārups un minētie kungi Berelis un Varde ir lielāki upuri,kā tās jaunkundzītes,kuras viņus ir apsūdzējušas. Un tas pavisam noteikti nav ceļš,lai nrtaisnīgumu novērstu,bet ceļš,lai netaisnīguma vārdā manipulētu, draudētu un iznīcinātu.

Kaut kas ļoti ļoti ļoti līdzīgs čekistu organizētajām cilvēku medībām.

Un tas baida - ļoti ļoti ļoti baida.

Nelielieties,ka nojauksiet okupācijas slavas obelisku un nu tik skaisti dzīvosim.
Reku aug jauni varmācības un terora veidi
Tā es domāju
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!