Seneka Morteza
pirms 6 gadiem
Šajā brīdī gan RSP, gan raksta autore sāk atgādināt korupcijā utml iazdomās turēto/ās - atbildēts netiek pēc būtības, bet gan ar skaļām frazem, ka stulbie žurnālisti nesaprot viņu iekšējo struktūru, bet tauta, kēmi tādi, kultūru nenovērtē. Tas ir galaktikas tālumā no tās sintēzes kāda pastāvēja starp masām un radošajiem atmodas laikā. Mēģiniet labāk atgūt uzticību

Buks Artis
pirms 6 gadiem
Īsti nav ne jausmas par kārtējo gāganu karu – dzirdu tikai atbalsis, līdzīgas šim ierakstam. Taču, kā no kulturas aprites tālu stāvošam indivīdam, mans skatījums tāds skeptiskāks. Savulaik esmu gana daudz deldējis KKF slieksni. Proti, pirms gadiem 10 organizēju un vadīju plakātistu biedrību "Suņa sirds", kas par savu mērķi bija izvirzījusi sociālā plakāta kā stājgrafikas žanra reanimēšanu. Rīkojām izstādes, bijām pat vienojušies ar krodziņa "Andalūzijas suns" īpašniekiem, ka tur būs pastāvīga maināmā izstāde, ko lepni dēvējām par galeriju, organizēju citu zemju plakāta meistaru (Černiševskis, Ļebeģevs) izstādes. Protams, viss par pašu līdzekļiem. Taču izdrukāt plakātu un uzlikt uz komoteksa plāksnes, sagatavot vietu ar anķīneim, uz kuriem tos uzkabināt, nebūt tik lēti nav. Tā nu nebiju lepns un gana daudzas reizes ubagoju KKF, lai iedod kādu naudiņu. Nedeva ne reizi. Kad blogā sāku publiski šķendēties, ka KKF piešķir 300 latus "Pastariņa goda istabas aizkaru šūdināšanai", bet mums nekā, tad zinošāki ļaudis ieteica likties mierā un labāk pameklēt, vai nav kāds paziņa KKF iekšienē. Un patiesi, tikko kā vienā komisijā bija viens pudeles brālis, naudu dabūjām un izdevās saorganizēt vienu no plašākajām plakātu izstādēm. Tā bija vienīgā reize ar pozitīvu iznākumu. Otra mana empīriskā pieredze ir citā sakarā, proti, jau gadus veidoju vidusskolēniek un studentiem domātu vēstures enciklopēdisko skaidrojošo vārdnīcu brīvpieejā vesture.eu. Literatūru nākas pirkt, ēst arī gribas (kā jau bloga autore norāda, ar šādiem hobijiem bagāts nekļūsi, taču tie atņem laiku, kurā var pelnīt naudu) – kādas 4-5 reizes sniedzu KKF projektus, mēģinot izdīkt simbolisku grantiņu atbalstam. Vienmēr tiku noraidīts (iemesli kā nu kuro reizi, te "vēsturei nav sakara ar kultūru", te "uzstādītais mērķis radīt 3000 šķirkļus" nav reāls). Pēc tam, kad atkal "zinoši ļaudis" ieteica atkal meklēt paziņas iekšienē, atmetu ar roku – lai KKF vārās savā sulā, gan es pats kā nebūt sagrabināšu savām lietām nepieciešamo. Tāpēc, kaut gan jau KKF atbalsta un ļauj realizēt noteikti cienījamus un ģeldīgus projektus, es personīgi nejūtu nekādas simpātijas pret šo struktūru un nekādi nemetīšos uz ambrazūras, aizstāvot pret visādu lapsu un citu nelabvēļu uzbrukumiem.

dzimmijs13
pirms 6 gadiem
""vēsturei nav sakara ar kultūru" - nopietni?! Tiešām tā var atbildēt KKF fonda runas vīri (vai sievas)? Labi, esmu galīgi nekulturāls celtnieks, nesaprotu smalkos inteliģentu "domu graudus", bet tas ir... maigi izsakoties - specifiski šauri.

dzimmijs13
pirms 6 gadiem
Kārlis Vērpe peldas naudā" - nu baigais Kārlis! :)
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!