Aktualitātes
13.02.2013

Nākampiektdien notiks tradicionālais Latvijas Mākslas akadēmijas karnevāls

Komentē
0

22. februārī notiks tradicionālais Latvijas Mākslas akadēmijas karnevāls, kas šogad dzirkstīs džeza ritmos un 20. gadsimta sākuma trakulīgajās noskaņās ar devīzi – Jazz, blues & some sexy shoes.

Biļetes iepriekšpārdošanā būs iespējams iegādāties līdz 21. februārim (ieskaitot) katru dienu no plkst. 9:00 līdz17:00 Latvijas Mākslas akadēmijas garderobe, kas atrodas ēkas pagrabstāvā. Iepriekšpārdošanā Latvijas Mākslas akadēmijas studenti biļetes varēs iegādāties par 5 LVL; citu augstskolu studenti, uzrādot derīgu studentu apliecību vai ISIC, par 6 LVL un tie, kuri studiju gaitas jau beiguši, varēs biļetes iegādāties, samaksājot 7 LVL. Pasākuma dienā biļešu cena būs 10 LVL.

Šogad Latvijas Mākslas akadēmijas karnevāls sadarbībā ar "Dalām Darba Vietu" piedāvā nebijušu iespēju – brīvi pieejamu darbnīcu, kurā, izmantojot pašu līdzpaņemtos apģērbus un audumus, varēsiet saņemt ekspertu padomus un turpat uz vietas sagatavot sev karnevāla tērpu. Tērpu darbnīca atrodas "Dalām Darba Vietu" mītnē Čaka ielā 113 (pie Ziedoņdārza), un tā būs pieejama sākot no sestdienas, 16. februāra.

Pašā karnevālā, kas norisināsies 22. februārī, viesus gaida plašs mūzikas klāsts – no klasiskās un akadēmiskās mūzikas skaņām līdz iespējai ceļot tehno un elektro mūzikas ritmos. Īpašu muzikālo baudījumu būs sarūpējuši karnevāla ārzemju viesi – "Dorcelsius" (Francija, Vācija) un DJ FAX (Spānija). Pasākumā uzstāsies arī pašmāju džezmeņi Deniss Paškevičs ar projektu "Funk Terapy", "Sapņu komandas" skaņu celiņa ierakstītāji, "Retro Limited", "Very Cool People", "Peach Rockets", "Bunch of Gentlemen", "The Coconuts", "Pingvīnu Cirks" un daudzi citi. Uz radio ielas darbosies "Rīga Radio" ētera personības Eduards Beķeris, Roberts Gobziņš, Eduards Švāns, DJ Monsta un Rise, uz radio "NABA" skatuves kāps burvīgās "SKAzka", kā arī J. Vanadziņa projekts "Mozambika", "Treeeye", blūzroka projekts "GUD", "S&T Syndicate", "VairākKaunaNav" un citi. Skatītājus priecēs "Soul Tap" dejotājas, un 20. gadsimta sākuma noskaņas papildinās mēmais kino klaviermūzikas improvizāciju pavadījumā. Savukārt par elektro mūzikas daudzveidību rūpēsies pazīstamākie Latvijas diskžokeji: AG, Raitis, NGC-5128, Nikotins, MR.ZIVS, ARNO, SAIRAM un daudzi citi DJ.

Karnevāls sāksies plkst. 20:00 un turpināsies līdz sešiem rītā. Viesi aicināti ierasties savlaicīgi, jo plkst. 22:05 Latvijas Mākslas akadēmijas rektors prof. Aleksejs Naumovs teiks svinīgu uzrunu.

Karnevāla rīkotāji lūdz ņemt vērā, ka pasākumā apreibinošas vielas un dzērienus ienest būs aizliegts. Tāpat līdzi nedrīkst ņemt dzīvību un veselību apdraudošus priekšmetus. Pasākumā nebūs ļauts ievest mājdzīvniekus, kā arī ņemt līdzi bērnus. Ieeja karnevālā no 18 gadu vecuma.

Tēmas
 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!