Skaisle Jatalniece
pirms 2 gadiem
Tīri instinktīvi, zemapziņā , es tomēr izjūtu laika nervu.
Uzrakstīju šos divus ar melnu žulti pārpilnos komentārus, apēdu divus dzidrus un nevainogus ābolus un nolēmu darīt,ko vērtīgu - lasīt Rīgas Laiku.

Vells par stenderi - nu izlasiet,ko AR redaktora slejā raksta - Latvijas valsts, tā pati,kura tirgo bāreņus uz ārzemēm, kura invalīdus un vecos tur ieslēgtus un nošķirtus, kura nedod ne cerības,ne zāles vēžiniekiem u.c. slimību piemeklētajiem - tā Latvijas valsts tērēs nepilnus 5 milj pozitīva valsts tēla radīšanai...
Rītups citē Dekartu, pie vella Dekartu, runa ir par totalitārisma atgriešanos stabilās vatas pozīcijās, runa ir par valsti,kuru tikai savās savtīgās interesēs izmanto varas elite. Tas ir neticami līdzīgi okupācijas režīmam - mirdināt , mocīt savas valsts pilsoņus ,bet pasaulei zīmēt saulainās laimības zemi

Es murgoju,vai tā tomēr ir īstenība ? Nu kurš man atbildēs?

Skaisle Jatalniece
pirms 2 gadiem
Jautājums Mārim Zanderam un visiem citiem - kā saka - gudrajiem.
Cik ES ir dalībvalstis, kurās VID nav pieejams apmeklētājiem? Kurās ir darīts maksimālais , lai sarežģītu nodokļu sistēmu un nodokļu pārmaksas atmaksu padarīt tik sarežģītu, ka vieglāk ir pakārties, nekā to izdarīt?

Jautājums - valsts - Kariņa koalīcija ir piešķīrusi miljardus ministriju digitalizācijai. Tai pašai
miljonus rijošajai un tik un tā nefunkcionējošai e - veselībai utt.
Jautājums - ko tās ministrijas apkalpos? Inkenveidīgas firmas, kuras prot sakārtot mijonvērtīgas pvn shēmas, kur VID acis nemirkšļķinot pārskaita krāpniekiem miljonus un tiesībsargi noplāta rokas -ko tad mēs?
Cik Latvijas cilvēkiem ir pieejami viedtālruņi, planšetes, datori, vispār internets , lai komunicētu ar valsti? Cik centīgi, ar kādu kremļa vai Briseles vai nezinu - citplanētiešu garo ļauno roku Latvijas valsts saviem pilsoņiem ir padarīta nepieejama ? Jo lielāki budžeti ministrijām, jo ministrijas tālāk no īstenības, kurā dzīvo lielākā daļa sabiedrības.
Man pienāca īsziņa no NVA - ar aicinājumu 26.08. ierasties NVA , bet laiks jāprecizē pa telefonu. Sēžu un tērēju savus nervus un laiku , lai sazavnītu NVA jau trešo dienu. Vieglāk ielekt Daugavā nekā sazināties ar NVA. Normāli?
Šorīt klausos radio ziņas. Bezdarbnieki nemaz negribot strādāt. Kurš tad grib strādāt? Valsts ierēdņi? Deputāti? Bandīti? Kurš?

Un tad vienlaicīgi - uzrakstiet robežsargi, visi tā sauktie bēgļu glābēji - cik simtu un tūkstošu vērtībā ir telefoni un aipadi un planšetes utt. tā sauktajiem bēgļiem , kuri var sazināties ne tikai ar savu Irāku vai Vāciju , bet pat ar Andromedas civilizācijām? Nu uzrakstiet ...

Tādi bēgļi kā es Leimaņa balerīna ....
Nu beidziet šo propagandu !

Es esmu par vakcinēšanos, lai cik riskanta , nezināmām sekām tā ir, tāpēc šajos protestos nepiedalos. Ideja tomēr ir pāri visam. Bet šī koalīcija manā vērtējumā - visi kā viens ir pelnījuši cietumsodus. Ar reāliem pantiem. Lai tikai krāj grēkus klāt. Nu tiks glābs pasauli, jo pašu tautu iznīcinājuši , nelieši. Āmen!

WhenWeAll FallAsleep
pirms 2 gadiem
Imigrantu uzņemšanu vajadzētu rāmēt kā tuvu 100% katastrofālu lēmumu, ko ir iespējams neizdarīt. 

Prāksē ir viennozīmīgi pierādījies, ka imigrācijas radītās problēmas sabiedrībās, kas bēgļus uzņem ir neatrisināmas. Integrācija ir ilūzija. Vienīgais atbildīgais, pašcienīgais un Latvijai izdevīgais risnājums ir izvairīties no bēģļu uzņemšans cik vien tas ir mūsu spēkos un šo problēmu neradīt. 

Skaisle Jatalniece
pirms 2 gadiem
Integrācija ir ilūzija piekrītu, bet tas neliedz Latvijas valstij piešķirt kārtējos mijonus pūces - tā slavenā nevainīgākā politiķa sievai- SIB vadītājai.

- Nez - kam tad tagad tos tērēs - Patmalniece par masturbēšanu neatzinās , bet krievvalodīgie kremļa varas propagandisti laikam to vakcinēšanu nesludina -

jā, būs interesanti , kā valsts vara -sib šķaidīsies ar mūsu kārtējiem miljoniem .... vienkārši acīmredzamais neticamais -
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!