Aktualitātes
19.09.2022

Nacionālajā teātrī izrādi iestudējusi ukraiņu režisore Larisa Semirozumenko

Komentē
0

29. septembrī Latvijas Nacionālā teātra Jaunajā zālē ar ukraiņu dramaturģes Marinas Smiļanecas ģimenes drāmas "Suņa māja" iestudējumu Latvijas teātrī debitēs ukraiņu režisore Larisa Semirozumenko.

Izrāde vēsta par trim brāļiem, kas pazaudējuši saikni cits ar citu. Tas, kas viņus joprojām vieno, ir tēva mājas, vecais suns Kubiks un Viņa. Vienīgā, kas var viņus samierināt vai arī uz visiem laikiem sanaidot, izvelkot "no skapja" visus pagātnes noslēpumus.

"Vai mēs pa īstam to jūtam un vai mēs patiešām saprotam savas ģimenes, radinieku, māju nozīmi? Ko darīt, ja emocionālā saikne pārtrūkst un nekas nespēj dot mīlestību vai aizsardzību? Vai ir vērts izlikties, ja pateicība, cieņa un sapratne jau sen zudusi?" izrādes uzdotos jautājumus min režisore Larisa Semirozumenko.

Lomās: Ģirts Jakovļevs vai Jānis Skanis, Egils Melbārdis, Romāns Bargais, Uldis Siliņš, Jana Ļisova vai Elizabete Skrastiņa

Radošā komanda: režisore Larisa Semirozumenko, scenogrāfs Valters Kristbergs, kostīmu māksliniece Jūlija Kristberga, gaismu māksliniece Krista Erdmane, video mākslinieks Toms Zeļģis, muzikālā noformējuma autore Sniedze Prauliņa.

Gaidot pirmizrādi, Nacionālais teātris 19. septembrī kopā ar biedrību "Tavi draugi" uzsācis labdarības akciju un aicina skatītājus nest uz teātri jaunas, siltas vīriešu zeķes un cimdus, kas 19. oktobrī tiks nosūtīti Ukrainas karavīriem.

Tēmas
 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!