dzimmijs13
pirms 3 gadiem
Interesanti! :)
Nu ja, slovāku un Palangas muzejā vienkārši neatbilstošs personāls, par FOZ - neviens jau nav vainīgs, ka būmere nesaprot hipsteru mākslu! :)
Bet par noteikumu sargu, vācieti Rostokā, kurš nav pat aizdomājies par aizliegumu jēgu - "žetons"!

Skaisle Jatalniece
pirms 3 gadiem
Bēthovena muzejā Vīnē zāles uzraugs nenormālā ātrumā skraidīja cauri visām telpām - kā tāds zirgs manēžā. Grīdas čīkstēja un es nervozēju katru reizi kā viņš tuvojās, ka mani nesamin.
Briselē Magrit muzejā nobildēju visu, ko sirds kāroja un laukā ejot uzraugs man paziņoja, ka muzejā fotogrāfēt aizliegts. Lai norādes lasot.

Lolita V. T.
pirms 3 gadiem
Gribētos uz Magrita muzeju, nekad tur nav būts. Paveicās reiz ar lielu Magrita izstādi Puškina muzejā Maskavā. 

Skaisle Jatalniece
pirms 3 gadiem
Februārī - bija izstāde Magrits = Dalī.
Bet godīgi - man labāk katrs atsevišķi. Un vēl man nenormāli patika , ka bija maz cilvēku. Vispār februārī aizbraucu uz Amsterdamu - tur bija Velaskēzs =Rembrants - pilns ar cilvēkiem. Jādrūzmējas,man mazai gandrīz vai citiem caur padusēm jāskatās.
Atgriezos Briselē - Magrits- Dalī - es gandrīz viena pati un tā uzreiz cita bauda.
Tagad tikko paskatījos, ka Amsterdamā līdz septembrim ir Karavadžo- Bernīni. Kaut kājām ietu - cik ļoti gribas.

Kad biju Ņujorkā - Gugenheima muzejā ieejas biļete maksāja 25 usd, bet visa pamatkolekcija bija nodota izstādēm. Par ēkas apbrīnošanu vien samaksāju 25 usd.

Bet paldies - ļoti labi stāsti par muzejiem. Uzreiz tāda nostaļģija

Lolita V. T.
pirms 3 gadiem
Muzejniekiem vieglāk, daudziem ir ICOM kartes, tad ieeja pa brīvu (biedra naudu atpelni pēc nedēļas Eiropas muzejos). Ļoti patika Gugenheims, bet puse ekspozīciju februārī bija ciet un ieejas maksai arī bija puscena. Tur bija smalki minimalisti un mana mīļākā Kandinska glezna. Ēka gan arī ir iespaidīga, izbalējusi citronmiza visā tajā Ņujorkas muzeju jūdzē.
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!