In Memoriam
28.10.2019

Miris TV raidījumu veidotājs un vadītājs Mārtiņš Ķibilds

Komentē
0

Sestdien, 26. oktobrī, pēkšņi miris TV raidījumu veidotājs un vadītājs Mārtiņš Ķibilds, vēsta Vides filmu studija. Ziņu apstiprinājusi viņa ģimene. 

"Mārtiņa Ķibilda ģimene lūdz cienīt piederīgo privātumu un plašākus komentārus šobrīd nesniegs. Visa informācija par atvadīšanos tiks savlaicīgi publicēta īpaši atvadām veltītā "Facebook" lapā," liecina paziņojums.

Mārtiņš Ķibilds (1973–2019) studējis arhitektūru, savulaik strādājis kā žurnālists laikrakstā "Diena", kā arī vadījis LNT raidījumu "Nedēļa". No 2002. līdz 2007. gadam Mārtiņš Ķibilds vadīja spēles "Gribi būt miljonārs?" latviešu versiju.

Līdztekus raidījumu veidošanai un vadīšanai no 2000. līdz 2013. gadam bijis reklāmas aģentūras "TBWA/Latvija" radošais direktors, bet no 2013. līdz 2015. gadam – Latvijas Arhitektu savienības valdes priekšsēdētājs, savukārt no 2015. gada līdz 2017. gadam vadījis Latvijas Televīzijas Apvienoto bērnu, dokumentālo un izklaides raidījumu redakciju.

Līdz negaidītajai aiziešanai mūžībā Mārtiņš Ķibilds veidoja un vadīja Latvijas Televīzijas kultūras ziņu raidījumu "Kultūrdeva", kura translācija tika sākta šogad, kā arī populāros Vides filmu studijas producētos raidījumus "Adreses" un "Atslēgas".

Izsakām visdziļāko līdzjūtību Mārtiņa Ķibilda tuvajiem.

Tēmas
 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!