dzimmijs13
pirms 2 gadiem
Nedaudz tikai par emocionālajām reakcijām pēc filmām - savulaik, nu jau pasen... eh, kur tie gadi, ellē skrien - bet, labi, par reakcijām - bet pamatīgi dabūju bietē no savas toreizējās draudzenes, kad atļāvos izrādīt pilnīgu neiejūtību, kad viņa vēlējās, man neizprotama iemesla pēc pārspriest kaut kādu - manās acīs - absolūti nereālu romantisko štruntu. Kad tomēr piespieda ko atbildēt, tad sāku, apmēram "nu, viņiem taču strādāt nevajadzēja, kādu tur kalnu ezeru ainā aiz gara laika rakājās savās izjūtās..." - nu tad bija uguns pakulās, ja saprotiet ko domāju. :(
Nē, nu pēc tam izskaidroja, ka vēlējusies ar tā palīdzību pāriet pie mūsu toreizējo attiecību peripetijām - jā, "leģitīma vēlme", bet - pat prātā neienāca, ka šo... romantisko garlaicību varētu skatīt tādā rakursā. Nu tas ir, pilnīgi nesēju to kopā ar ikdienas realitāti.
Protams, tad tiku klasificēts kā biezādins nejēga - ko, starpo citu, arī nenoliedzu - attiecībā uz "Hallmart", vai kā tur precīzi, produkciju.
Tas tikai par - reakcijām, nedaudz no šāda rakursa.

Kristiana Lapina
pirms 2 gadiem
To visu es bieži redzu terapijā - īpaši vardarbīgi cilvēki mēdz savus upurus spēcīgi pakļaut augstāk minētajam procesam...bet vispār negribas runāt, Tikai pateikšu, ka Skaislei ir sulīgi komentāri. Vienmēr lasu un sajūsminos :) kā svaiga gaisa malks.

Skaisle Jatalniece
pirms 2 gadiem
manis pēc , ja pūtiet miglu - es tik un izvēlos noticēt -
kā tāds čekists pārbaudīju - kas ir Kristiana Lapiņa. Ziniet, kad to zeltu dabūšu , pierakstīšos pie jums. Nu tad gan parunāsimies, ha - es jau parunāšos, bet jums būs jāklausās un nedomājiet, ka kādā brīdī varēsiet no manis pamukt. Bet nu labi, es dauzos, paldies , ka izlasiet . Es jau vairāk rakstu savu emociju norakstīšanai, jo pacietigs sarunbiedrs vai precīzāk - klausītājbiedrs ir dārgums , kas ne katram ir. Man tāda ir mamma , bet redz- viņai visu nevar stāstīt. Vina mani tik bieži rāj, kā tādu bērnu ...
Nu lūk, jauku dieniņu:))

omg
pirms 2 gadiem
Ja man kāds atļaujas norādīt, kā man būtu jājūtas, tā persona automātiski zaudē cieņu manās acīs. Viņš ir muļķis. Jo cilvēki jūtas tā, kā viņi jūtas. To kontrolēt var tikai diezgan nosacīti. Mēģinājumi cīnīties ar savām jūtām noved pie psiholoģiskām, ilgtermiņā arī pie fizioloģiskām problēmām. Cilvēks var kontrolēt savu rīcību un izpausmes, bet viņam nav nekāda pienākuma atbildēt par savām jūtām. Ja kādam man jūtas nepatīk, lai nepatīk. Tā ir viņa, nevis mana problēma.

Gus Gus
pirms 2 gadiem
Lūk, apgalvojums, ka cilvēkam nav iespējams kontrolēt savas jūtas, un visi, kas to mēģina darīt, ir muļķi. Tik tālu nu esam.

Skaisle Jatalniece
pirms 2 gadiem
man šorīt bija tāda situācija. Esmu saaudzējusi tik daudz istabas puķu, ka pašai nav kur apgriezties pašas dzīvoklī . Laukā mest nevaru , jo vienu daļu došu draugam uz jauno dz. ,bet otru daļu varētu mēgināt notirgot. Laba kvalitāte ir manām puķēm.

Lūk, izdomaju, ka kāpņu telpā notīrīsu logu un palodzi un tur izlikšu 3 vienas šķirnes puķpodus. Domāts, darīts. Un lūk, jau lieku otro puķpodu, kad kāpnēs iznāk mani jaunie kaimiņi, jauns ppāris - nu tā līdz 30. Un es ar tādu pat kā lepnumu stāstu, ka lūk manas puķes un lūk, kā es tās tikai līdz pavasarim te izlikšu smukumam un ka ceru, ka viņiem patiks, netraucēs. Un ta meitene - jauna dāma, sarauc degunu it ka es viņai sūdu rādītu un saka, ka viņi abi esot minimālisma piekritēji, ja viņiem ne visai tās puķes patīkot. Nu es - kāds pa galvu iesita laikam - iejutos labās tantes tēlā un viņiem saku - nu ja jums nepatiks, tikai pazinojiet man un es tās puķes novākšu. Un paiet stunda, es grozos pa dzīvokli, kad zvans pie durvīm un tas vīrietis atnāk un saka, ka ar sievu apspriedās, ka tomēr negribētu, ka tās puķes tur stāv. Lai es to neuztverot personīgi, bet lai es tām atrodot citu vietu.

Nu godīgi - tik pārsteigta pēdejo reizi es biju tieši pirms 100 gadiem. Un tas aizvainojums , nu tas nepāriet un jūtu , ka tik drīz nepāries. Paskatījos uz viņu durvīm un nodomāju - jāuzķepā kaut kas bērnišķīgs, lai domā, ka bērni .... tad atkal ļāvos sitienma pa pakausi, savācu savas puķītes un aizslēdzu dzivokļa durvis

Un ko es domāju - jā jūtos sūdīgi, paldies un sajūsmas vietā es saņemu šitādu noraidījumu, kā tad man justies ... bet- lai dzivo komunikācija . Ja es nebūtu sākusi sarunu - nemūžam neuzzinātu, ka ir tādi, kuriem kāpņu telpā traucē tīrs logs un puķes. Nu neticētu , ja kāds man to teiktu.

Bet tagad noticēt nākas... tāpēc vajag asi uztvert, ne gļēvi kā es , bet vajag uztvert un sarunāties
Priekš Ziemassvētkiem nopirku lielu kasti ar dārgām datelēm, bet nu atvēru un uzēdu. Tas aizvainojuma krupis prasa savu ....

Skaisle Jatalniece
pirms 2 gadiem
Piekritu,piekritu un tad nobeigumā autore pārleca uz citu tēmu un pat nevaru ne piekrist,ne nepiekrist.

Es vienkārši nesapratu -
Nr1 kurā brīdī prāta apmiglošana atšķiras no manipulācijas,
Nr2 kurā brīdī meli=manipulācija atšķiras no viedokļa. Ū

Lūk,regulāri skatos rīga tv24 un raidījumā ar A.Blodonu - laikam otrdienas, tas Blodons stāsta,ka Polija ir pašpietiekama varena valsts un ka poļi vienmēr paši valdījuši, jo lūk, tādi malači viņi esot. Visi klātesošie klusē, piekrīt, arī S.Semjonovs. Ja es tur būtu, es iebilstu,ka nav tiesa,ka Blodons muld un stāsta nepatiesību un ja Semjonovs man mātu ar roku, lai klusēju, es nevis klusētu, bet runātu skaļāk un konkrētāk. Un ja izsauktu apsargus,es no viņiem izvairītos un pretotos.

Jo uzskatu,ka par patiesību ir jācīnās un nav jāpadodas, ja visi ir pret, visi ir lielāki un atzītāki utt.

Un rīgatv24 preses klubs - ir labi,ka tāds ir, bet tajā izskan tik daudz melu, tik daudz vienkārši nezināšanu,jeb tomēr apzināta prātu miglošana,ļoti līdzīgi kā satori.lv

Jā - visiem nevajag uzvesties kā žirinovskim, vai iedomāties sevi par jaunavas Žannas reinkarnāciju , bet tā ....nu kā lai atkal pasaku, tā paklusēšana, tas politkorekrums, tas arī neder. Sava patiesība neizskanējusi,nemaz nav.

Lūk, rīgas domes gregora lentīšu un krievu valodas apsveikums Latvijas tautām valsts svētkos. Kas tas ir? Prāta apmiglošana vai gluži otrādi - ar kultūrvēsruriskiem simboliem un valodu nodemonstrēt,kam pieder vara Rīgā un kādas ir Rīgas varnešu patiesās vērtības?

Vai Brektes murrālis. Dzeniet stāvus zemē, bet nekad ( nu labi - ja par zeltu mani pirks,pārdošos), bet citādi - nekad neticēšu,ka tas ir veltījums Skulmei vai atsauce uz Skulmes mākslu, vai ka tā vispār ir māksla.

Nu labi. Es tikai - es ...es ...es. Bet mani arvien vairāk pārņem sajūta,ka valsts Latvijā par pamatinstrumentu savu funkciju veikšanai izvēlas reklāmu. Nedodiet kukuli - korupcijas apkarošana ceļu policijā,kamēr pašas ceļu policijas nemaz nv, korupcijas aisbergs ar ko cīnās knab, kamēr korupcija zeļ un plaukst.
Vesel ministrs paziņo - mēs jūs brīdinājām,ka būs slikti un aiziet pusdienās. Darbiņš izdarīts.

Tēma aktuālāka kā jebkad agrāk, bet man " prasās" gan izvērsums, gan detalizācija.

Starp citu, paņēmu bibl biezu biezu grāmatu par latviešu vēsturi un nevaru palasīt - viena lieta,ka smaga un neērta,tad cita lieta,ka piespiedu kārtā jālasa ātri , jo 2 pagarinājumi jau ir bijuši. Un jo es sevi dedzīgāk motivēju, jo retāk lasu. Arī tagad stundu te rakstu, jo nevaru savu prātu savaldīt un piespiest lasīt. Un sevi ne sitīsi, ne spārdīsi ....
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!