Aktualitātes
24.03.2020

Metropoles opera nedēļu tiešsaistē rādīs Vāgnera iestudējumus

Komentē
0

Turpinot iniciatīvu tiešsaistē bez maksas izrādīt savu labāko iestudējumu ierakstus, Ņujorkas Metropoles opera sākusi Riharda Vāgnera operām veltītu nedēļu.

Kā savā oficiālajā "Facebook" kontā raksta Metrolpoles operas pārstāvji, interese par ikvakara operu izrādēm opernama mājaslapā ir milzīga – katru iestudējuma ierakstu skatoties simtiem un tūkstošiem mūzikas mīļotāju visā pasaulē. Tāpēc no pirmdienas, 23. marta, tiks uzsākta Vāgnera nedēļa, kad tiks publicēti septiņu komponista operu iestudējumi, tai skaitā viss "Nībelungu gredzena" cikls.

"Lai gan Vāgnera operas ataino iznīcību un nesaskaņas, tās vienlaikus ir arī par grēku izpirkšanu un pārdzimšanu – tas ir vēstījums, kas šobrīd rezonē vairāk nekā jebkad iepriekš," teikts paziņojumā.

Tāpat kā iepriekšējā nedēļā, katru vakaru pulksten 19:30 (1:30 pēc Latvijas laika) tiks publicēta viena opera, kas būs bez maksas pieejama turpmākās 20 stundas. Kā pirmais Vāgnera nedēļas programmā 23. martā tiks publicēts operas "Tristans un Izolde" 2016. gada ieraksts. Plašāk par visas nedēļas programmu – Metropoles operas mājaslapā.

Citas idejas tam, kā kulturāli pavadīt laiku mājās, meklē šeit.

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!