Skaisle Jatalniece
pirms 3 gadiem
Ja runa ir par ST tiesas lēmumu, kurā norādīts, ka Satversme tomēr paredz, ka vīrietis vienlaicīgi ir arī sieviete - tad manā sapratnē, nekāda runa par ulzabojumiem nevar būt.

Homoseksuāli cilvēki to varbūt uztver kā tiesiskuma uzlabojumu , toties es to uztveru kā draudus, ka vecumdienās mazbērni mani sauks par vectētiņu , bet brašā jaunā paaudze manas neizpratnes dēļ bīdīs mani uz miltu dzirnavām - nav ko ar vecenēm - pardon - varbūt vectētiņiem te krāmēties - krāsnī iekšā un miers.

Jānim Einfeldam ir tāda ģeniāla grāmata - RĪGA. Baisi ģeniāla. Tur šobrīd notiekošais ir krāšņi aprakstīts. Un tas baida - šausmīgi baida, patiesībā.

Ja sorosistiem tāds finansējums no sorosa fondiem - tad rodas elementārs jautājums - kāpēc nauda pietiek trulai propagandai, bet nepietiek skaidrošanai, dialogam ar sabiedrību.

Man cilvēka dzimums ir jorpojām viena no cilvēka pamatidentitātēm Kāpēc man no tā jāatsakās, ja šī pamatidentitāte var mainīties apmēram 10 % sabiedrības - lūk, es to gribētu sprast. Manuprāt, satoristiem būtu sorosistu nauda , lai to mums - vientiešiem - skaidrotu - bet nē - tas nenotiek. Tā vietā ir čekistu laikiem līdzīgi lozungi un ienaidnieki un jau iezīmētie upuri

Tas baida, ļoti
Un ja šitādiem vēl valsts nauda tiek dota- tad tas ir amorāli - nu ir - ir
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!