pirms 6 gadiem
Finansējums uzņēmumam. Aizdevums uzņēmumam. Investora piesaiste. Aizpildi anketu un sūti mums pieteikumu finansēšanai.
Vairāk informācijas: http://bit.ly/2fZtajc

brigita silina
pirms 6 gadiem
Pasaules literatūra vai mudž no sižetiem par lētticības upuru bēdīgo likteni. Tomēr cilvēka dzīve par īsu laikam, lai šos sižetus sagremotu līdz tādai pilnībai, ka spētu izdarīt savai labklājībai nozīmīgus secinājumus.Turklāt cilvēks pakļauts tik daudzām instinktu diktētām vājībām un kaislībām... Prāta celtajiem žogiem sirds viegli kāpj pāri - to skaisti pateicis Blaumanis. Un tā ir patiesība, ko ļoti labi apguvuši un izmanto tādi "pa saulei" ceļa bruģētāji. Kritiskā domāšana ir vienīgais glābiņš, bet tur tad ir jāprot DOMĀT un vajadzīga arī informācijas kritiskā masa. Neinformēts domātājs ir kluss īgņa, kas savā nodabā vingrinās prātuļošanas spēlēs. Labuma maz. Bet autorei paldies par rakstu!

martell
pirms 6 gadiem
Pret propagandu un ļaunprātīgām, neētiskām sabiedriskajām attiecībām nav labāku zāļu kā kritiskā domāšana.
======================
Paņemiet brīvi izvēlētu populāciju Latvijā. Veiciet aptauju par visdažādākajām PR kampaņām. Saskaitiet rezultātu. Baidos manipulēt ar nepārbaudītiem faktiem, taču esmu diezgan drošs, ka tā sauktā "kritiskā domāšana" piemīt mazāk kā ceturtdaļai.
Tā kā pastāv vārda brīvība, tad drīkst eksistēt gan nodibinājums Pa Saulei, gan troļļi. Ja trollē argumentēti un slēp demagoģiju, tad vairākums pavilksies uz šo fona troksni. Lūk arī viss bizness. Jo ir neiespējami mūsdienās melnbalti pretnostatīt: Šlesers - labi, Repše - slikti, Soross - labi, Lembergs - slikti. Vai arī vice versa, atkarībā no pārliecības. Bet tam vairākumam jau patīk vispārināt, jo tas ir viegli. Nav nepieciešams veltīt sava prāta resursus, nostāja par notikumu vai personu formējas ātri.

Edge
pirms 6 gadiem
" Visu mūsu dzīvi tagad noteic veikals." J.Rainis.
Raiņa Saeimas runa par kultūru, valsti un veikalnieciskumu, 1925.
=================================================================================
Kaut vai Raiņa "kritiskās domāšanas" līmeni sasniedziet - tik un tā esošās sistēmas ietvaros Džīni indeksu būtiski izmainīt nespēsiet:
" Eiropas līdzekļu ieguldījums Latvijā, sevišķi, ja tas ir stabils un prognozējams, vairo valsts iedzīvotāju atbalstu Eiropas idejai. Un pretēji — jo lielāka nabadzība, jo lielāka būs eiroskepse."
Georgs Andrejevs:"Ar lāča ausīm Eiropas cepurē" Providus_lv, 24.04.2012.

Marī
pirms 6 gadiem
Lai trenētu kritisko domāšanu, der palasīt par Pūču ģimenes projektu "Ascendum", kurš atbild par šīs publikācijas saturu.
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!