Aktualitātes
07.02.2019

"McDonald's" komplektos rotaļlietu vietā piedāvā grāmatas

Komentē
0

Latvijā nopērkamajos "McDonald's" "Happy Meals" komplektos rotaļlietas vietā nu var izvēlēties grāmatu.

Latvijā "Happy meals" pircēji savā īpašumā var iegūt populārās bērnu rakstnieces un sērijas "Kā pieradināt pūķi" autores Kresidas Kauelas jaunākās sērijas "Trītopu dvīņu piedzīvojumi" grāmatas. Kā liecina informācija "McDonald's" mājaslapā, ik pēc diviem mēnešiem piedāvājumā būs divas jaunas grāmatas, pavisam kopā – 12.

"McDonald's" "Happy meals" lasītāju programmu uzsāka 2001. gadā ar mērķi veicināt lasīšanu bērnu vidū, un kopš tā laika izplatīti jau vairāk nekā 200 miljoni grāmatu. Zviedrija bija pirmā valsts, kas to ieviesa, savukārt, kā ziņo "The Independent", Jaunzēlandē nopērkamajos "Happy Meals" komplektos rotaļlietu vietā tiek piedāvātas iemīļotā angļu bērnu rakstnieka Roalda Dāla (1916–1990) grāmatu "LDM jeb Lielais draudzīgais milzis", "Matilde", "Čārlijs un šokolādes fabrika" un citu saīsinātas versijas.

 

 

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!