Aktualitātes
05.10.2021

"Mazāk indes, vairāk mīlestības" – "Satori" aicina ziedot, lai vairotu izpratni

Komentē
0

Interneta žurnāls "Satori" sāk ziedošanas kampaņu "Mazāk indes, vairāk mīlestības", aicinot iztēloties, kā Romeo un Džuljetas stāsts varētu risināties mūsdienās. Kampaņas mērķis ir savākt 25 000 eiro Satori darbībai nākamgad, kā arī vairot izpratni un iecietību sabiedrībā.

Laikā, kad plaisas starp dažādām cilvēku grupām kļūst arvien dziļākas un informācijas telpa – arvien nomācošāka, "Satori" jūt nepieciešamību pēc pārdomātām un iejūtīgām balsīm, kas mazinātu un palīdzētu pārvarēt sašķeltību.

Par kampaņas simbolu šogad izvēlēts Romeo un Džuljeta, kuru stāstu interneta žurnāls aicina iedomāties citādu. Kā savā slejā raksta portāla galvenais redaktors Henriks Eliass Zēgners: "Ja karojošās dzimtas noliktu ieročus pie malas, nevienam nebūtu jāmirst. Pārspīlējums piedāvā iespēju pakāpties soli atpakaļ un paraudzīties uz notiekošo no citas puses – mūsu atšķirības nemaz nav tik nesamierināmas, un mīlestībai, kas vajadzīga, lai tās pārvarētu, nav jābūt liktenīgai."

Ziedošanas kampaņa ilgs no 4. līdz 18. oktobrim un tās mērķis ir savākt 25 000 eiro interneta žurnāla darbībai 2021. gadā. Kampaņas laikā tiks publicēti vairāki video, mīlestības vēstules, kā arī tiks realizētas citas aktivitātes.

"Finansiālā un redakcionālā neatkarība "Satori" bijusi svarīga vienmēr, un lielā mērā to saglabāt līdz šim izdevies, pateicoties lasītāju atbalstam", atzīst "Satori" izdevēja, biedrības "Ascendum" vadītāja Antonija Skopa. "Tāpēc šis ir jau septītais gads, kad “Satori” aicina lasītājus un atbalstītājus piedalīties žurnāla veidošanā ar savu ziedojumu un tādējādi vairot mīlestību."

Ziedošanas kampaņu finansiāli atbalsta Sabiedrības integrācijas fonds no Kultūras ministrijas piešķirtajiem Latvijas valsts budžeta līdzekļiem. Šī relīze ir sagatavota ar Sabiedrības integrācijas fonda finansiālu atbalstu no Latvijas valsts budžeta līdzekļiem. Par to saturu atbild biedrība "Ascendum".

Tēmas
 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!