Patiala legitimate
pirms 2 gadiem
Do you need a fast loan to solve your financial needs, we offer loan ranging from €3,000.00 to
€100,000,000.00 Max, we are reliable, efficient, fast and dynamic, with 100% guaranteed We also give Loans in (Euros, Pounds and Dollars).) The interest rate that applies to all loans is (2%) contact us on For immediate response to your application, Kindly reply to us at (Whats App) number:+919394133968 [email protected] Mr Jeffery.

Gunii Cricket
pirms 2 gadiem
Izjūtu dziļu cieņu pret cilvēkiem, kas apzinās, ka ir priviliģētāki attiecībā pret citiem un nekaunas to atzīt. Tajā pašā laikā ne jau tikai tīrā veiksme šo priviliģētību ir radījusi, lai iegūtu labu darbu ir bijis jāiegulda līdzekļi un pacietība sevis izglītošanā, arī tas pats "burbulis" nav veidojies pats no sevis, bet noteikti ir apzināti filtrēti cilvēki, kas burbulī neiederas. Un arī tas var būt ļoti smagi, jo reizēm pat mums ļoti tuvi cilvēki var būt tie, kas jāatstāj ārpus burbuļa. Priecājos, ka ir drosmīgi un spēcīgi cilvēki arī Latvijā. Veiksmi paplašinot savu burbuli un paldies.

Dzintars A
pirms 2 gadiem
Gribam vai nē - katram bērnam ir bioloģisks tēvs un māte - tāpat kā jebkuram no mums.
Pietrūka diskursa par šo jūtīgo jautājumu!
Vai tas ir ētiski atņemt bērnam tēvu vai māti?
Lūdzu, nākamajos šīs sērijas sarunās - risināt šo jautājumu!!!

HealthyMonkey
pirms 2 gadiem
Ja bērns ir adoptēts, tad pat orangutāns saprastu, ka šim bērnam nav tēva un mātes in the first place.

Un vispār, ej kakāt savā istabā, Dzintar A.

Peteris F Timofejevs
pirms 2 gadiem
Ārkārtīgi simpātiska un sirsnīga intervija! Man bija ļoti viegli iejusties Lindas un Martas ādā un saprast gan to, kā viņas jutās tad, kad politiķi gribēja pārdefinēt ģimenes jēdzienu Satversmē, gan to, kāpēc viņām ir svarīgi dzīvot zināmā “drošības burbulī”. Diemžēl šajā sakarā sāku arī pārdomāt to, ko Marta tikai garām ejot pieminēja par sociālo statusu (par ko manuprāt Latvijā runā pārāk maz un pārāk “kautrīgi” pat salīdzinoši progresīvos izdevumos).
Atceros, ka BuzzFeed intervēja Keitlīnu Dženneru pirms vairāk kā pieciem gadiem un ka viņa (visai dīvainā kārtā) atbildēja, ka visgrūtākais viņai, tagad esot sievietei, ir izšķirties, kādas drēbes viņai vilkt. Rakstu “dīvainā kārtā”, jo tieši šis aspekts, ka Džennerai ir grūti izšķirties, kuras drēbes vilkt, nozīmē, ka viņai nav citu īpašu problēmu, kuras varētu būt jebkurai citai trans-sievietei (piemēram, sev radīt fizisko drošību publiskās vietās, grūtības nopelnīt iztiku utt), kas norāda vienīgi uz to, cik priviliģēta Džennera ir un cik vieglprātīga (vai, kā Linda varbūt teiktu, sekla) viņa ir.
Tāpat man ir prieks dzirdēt, ka Lindai un Martai ir izdevies izveidot zināmu sociālo “burbuli”, kurā viņu ģimene var justies droša, un ka viņas sabiedrībā sastopas tikai ar “maigo” homofobiju vai it kā “laipni" domātām mikroagresijām. Tomēr kā dzīvo un uztver savu eksistenci sociāli nepriviliģēti viendzimuma pāri Smiltenē, Preiļos vai Iecavā, kuriem nav augstākā izglītība, nedzīvo Rīgā, nestrādā prestižās darbavietās un kuriem nav iespējas vai līdzekļu juridiski atrunāt, piemēram, savas mantiskās attiecības notariāli apstiprinātos dokumentos? Uz šo jautājumu šī intervija diemžēl neatbild, lai arī pie tā nekādi nevar vainot ne Lindu, ne Martu. Mans kopiespaids ir, ka intervija ir tikai parādījusi tikai nelielu daļiņu no problēmas un ka progresīvi orientētiem izdevumiem ir diezgan daudz ko rakt un rādīt plašākai sabiedrībai.

Ivars Dzerve
pirms 2 gadiem
Paldies Satori par mēģinājumu demistificēt viendzimuma ģimenes. Ārpus kopienas esošajiem faktiski vienīgais reālais kontaktpunkts ir Praids. Un ja tas ir tā kā esmu redzējis Vācijā, tad man īsti nav skaidrs, kāpēc tāda provokācija ir vajadzīga un stipri šaubos vai tas palīdz sabiedrībai kļūt "iekļaujošākai un tolerantākai". Liekas, ka Zviedrijas modelis, kur visi smuki iet tādā kā 1.maija parādē ar premjerministru priekšgalā ir reālāks.
Patiesi žēl bar baznīcu, sāp sirds, skatoties uz daudzām pēdējā laika aktivitātēm. Šķiet, ka mēs ejam atpakaļ uz raganu dedzināšanas pusi. Rīgā varu iedomāties tikai vienu draudzi, kas spētu jūs pieņemt. Vēl iesaku iečekot kopienu Elizeja sociālajos tīklos, ir tomēr arī tādi kristieši, kuri nav aizmirsuši galveno bausli par mīlestību un neuzskata, ka kādam ir tiesības norādīt kurš ir pareizāks un tiesāt Dieva vietā.
Interesanti, cik reizes vajadzēs Dzīvesbiedru likumam savākt 10k parakstu?
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!