Skaisle Jatalniece
pirms 3 gadiem
Izbraukāju Latgali - tā pilna ar sarkanarmiešiem veltītiem pieminekļiem. Varbūt Zilupē ir kādi Latvijas karavīriem veltīti pieminekļi, bet es netradu. Bet sarkanarmiešu kapi, ar visiem sirpjiem un āmuriem uz katra stūra. Pat LED ekrāns parkā ir.

Vai Latvijas valsts atbalsta vagīnu apdzejotājas un nevis gādā par tautas vēstures piemiņu kremļa un Putina maigās varas politikas ietekmē?

Kas notiek Latvijā?

Skaisle Jatalniece
pirms 3 gadiem
Skaisti dzīvot neaizliegsi! Dzejniece Gaile, manas vagīnas labsajūtai - cik tiek atņemts un atdots brīvai lietošanai tādām kā Jums?
Cik daudzu Latvijas sievietes pašas
parūpētos par savām vagīnām, ja viņam netiktu atņemta tā nauda, kas tiek atdota tādām bļāvējām kā Jūs?

Tieciet ar savu ģimeni un savu dzīvi galā, maksājiet tādus pašus nodokļus šai valstij kā , piemēram, es. Lai Jūs uztur tās, kuras to vēlas - es negribu. Man nevajag.

Mikēnu Orākuls
pirms 3 gadiem
Nu protams Kaislei Skaitliniecei atkal ir viedoklis :))

Andis Kalviskis
pirms 3 gadiem
Mjā, cik daudz apcerīguma var izraisīt caurulīte no muskuļu šķiedrām.....

inga gaile
pirms 3 gadiem
Kāda cita "caurulīte" ir ne tikai tūkstošiem gadu apcerēta, bet tās aktivitātes ir noteikušas arī visu mūsu sabiedrības struktūru. Tā kā tagad pārmaiņas pēc kaut ko citu varētu "apcerēt" (pie tam - caurulīte?! Tas vien pierāda, ka vagīnu vajag "apcerēt")

Andis Kalviskis
pirms 3 gadiem
Apcerīgums bija domāts par tai piemītošām vairākām funkcijām - pie dzimšanas iespējamā trauma dodoties tai cauri kā tunelim - daudz apcerēta ezotēriskā literatūrā. Arī kā cimdiņa loma coitus laikā - apcerīgumu lavīna par šo tēmu.... un kur tad vēl vīriešu fobijas par amputāciju no tās, apcerīguma netrūkst....Par  anatomiski vienkāršu muskuļu veidojumu...

Valters Liberts
pirms 3 gadiem
Pat anatomiski šī vieta nav nekāda vienkāršā.
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!