medai
pirms 6 gadiem
viss tā skaisti un jauki, ka gribas vien kratīt galvu un piekrist. Viss, izņemot, solījumus par nākotni, domāju, tas nav ne autores varā ne saprašanā. Manā arī ne.

Toms Mudulis
pirms 6 gadiem
Tapa vakars, tapa rīts, slinkuma ķēms kļuvis dzīvs. Radoši un "kāpēcīša" izjusta dzīve novedusi pie dziļas apātijas. Informācija, ar kuru reiz opis avīzes veidolā noslaucīja savu pēcpusi, kļuvusi nederīga pat tam. Lapu čaboņa, tu gaidi vētru. Tavu Lego klucīšu kasti jau atkal kāds ir apgāzis. Haoss, ko tu tik ilgi esi centies sakārtot pēc saviem ieskatiem, ir ticis izajukts, radusies jauna kārtība, jauns haoss. Padodies, vairs nav spēka bruģēt ceļu mazajam cilvēciņam, plecus nospiež smagais haosa klucīšu maiss: "Man vajag sarkano, to ar sešiem punktiņiem. Pazudis? Nevar būt!" Sešus punktiņus plata bedre, kāju pāri spert bail. Ko darīt? Četri par daudz, jārāpjas kalnā, divi - un jau atkal skatos šai plaisā, tu smejies un pussolī kāp pāri. Sarkans un dzeltens, vientuļi zaļš, mazs un liels, aiz tā paslēpies mazais sešinieks - garlaicības tronis sarūpēts.
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!