nazis
pirms 6 gadiem
Ko Magonis izdarīja, to zina tikai viņš pats un noteikti vēl kāds. Visa šī lieta ir pārāk aizdomīga un neticama. Katrā ziņā Magonis ir prom no dzelzceļa vadības un arī nevienā citā valsts amatā vairs neatgriezīsies. To arī ļoti labi saprot Ameriks (nav nekāds muļķis) un baumu izplatīšana par kravu apsīkumu ir tikai viegls mājiens ar smagu mietu, par jaunā dzelzceļa vadītāja nepieciešamajām kategorijām, iespējamām kandidatūrām un ne vairāk. Kravas plūdīs un neapstāsies, tāpat arī remontēs sliedes un arī atradīsies dzelzceļa vadītājs, par to nav vērts uztraukties.
Satraukumu rada partizānu grupējumu formēšanās KNAB sistēmā. Partizāni var nolaist no sliedēm jebkuru vilcienu, neprasot atļauju un nesniedzot paskaidrojumus. Partizāni spēj terorizēt jebkuru, izmantojot KNAB pilnvaras viņiem ir tiesības aizturēt, apmelot un padarīt par vainīgu jebkuru valsts amatpersonu, neskatoties uz nodarījumu vai pilnīgu nevainību. Vainīgs tik un tā ir tas, kurš apliets ar dubļiem, jo beigu beigās viņam nākas mazgāties. Bet nevarēs nomazgāties, kamēr sēdēs aizturēšanas izolatorā, un tiesnesis slēgtā tiesas sēdē iesēdinās, jo arī viņš ir amatpersona, ja spirināsies pretī, pašu pēc tam iesēdinās.
Bail paliek dzīvot, jo jebkurš no mums jebkurā mirklī var kļūt par dažādu drošības dienestu interešu subjektu.
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!