Skaisle Jatalniece
pirms 4 gadiem
Ir tāda ģeniāla grāmata Paolo Džordāno Pirmskaitļu vientulība. Es to liktu lasīt kā obligāto literatūru visiem - skolotājiem, vecākiem, pusaudžiem.

Tad tā nenormālība ar tiem nacionāļiem un liberāļiem, tie tikumības likumi, kuri jāmāca skolās, bet kurus brutāli pārkāpj paši politiķi, pie tam tik uzskatāmā veidā.
Ielaistu slimību ar medicīniskās literatūras lasīšanu vien nevar izārstēt, bet ar to laikam tomēr būtu jāsāk. Tagad sabiedrībai nopietnas literatūras vietā piedāvāta nepārdomāta, lai neteiktu noziedzīga reklāma.

Tomēr interesanti - kas par to maksāja

Skaisle Jatalniece
pirms 4 gadiem
Ļoti negodīga un nesmuka kampaņa, kas tomēr ir ļoti atbilstoša tam, kāda atpalikusi sabiedrība tomēr esam.
Kas finansē šo kampaņu? Ja reiz tur seja ir Lelde Ceriņa, tad jau lēta tā kampaņa nav.
Pilnībā piekrītu Jūrniecei, ka ar lozungiem vien neko atrisināt nav iespējams.
Izvērtējiet mūsu publisko telpu - tos pašus sabiedriskos medijus - cik zema līmeņa un tendencioza, lai neteiktu cenzūrēta info mums tiek pasniegta un kā analītiski raidijumi mums nav vispār. Kopumā 13 gadus esmu strdājusi skolā. Man ir bijis jābūt bruņotai līdz zobiem , lai sevi kā skolotāju pasargātu no priekšnieku, vecāku, kolēģu skolēnu terora. Savā tagadējā darbā arī ir bijis un ir jācīnās par vietu zem saules. Pavisam noteikti to varēju izdarīt gudrāk un smalkāk, bet jā - visa dzīve, sākot ar izlaušanos pasaulē ir cīņa. Nav jāapceļ otrs, bet tas apcelrais tik vien bieži ir tas, kurš arī atrod, ko apcelt. TMannam par to ir ģeniāls stāsts.

Tā kā jā - lieta ir daudz sarežģītāka kā mums te tai nabadzības valstībā to pasniedz

jurniece
pirms 4 gadiem
Galvenais palietot svešvārdus, lai gudrāk izklausās. Domāju, tas, ko skolotājiem vajadzētu zināt, ka mobings, šajā gadījumā, ir tas, ko agrāk sauca par apcelšanu un tāda starp bērniem bijusi visos laikos. Diez vai to atrisinās kampaņas un aplikācijas. Tagad, kad šī līderības ideja, ar kuru it kā centās mazināt padomju laika mazvērtības kompleksus, iebraukusi otrā grāvī, ar to būs tikpat grūti tikt galā. Jo būtībā apsēstība ar līderību, īpaši tik pārprastā formā, ir mazvērtības kompleksa otra puse.

Ģirts Ančevskis
pirms 4 gadiem
Līderība nereti ir bēgšana no mazvērtības. Tak cilvēks no sevis nekur nevar aizbēgt ...
Reizēm iedomājos - tas būtu jautri, ja visi pēkšņi kļūtu līderi. Kolektīvos, kur visi ir "lielas personības" var labi redzēt rezultātu - sadarbība nav iespējama.
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!