Lebed Platonov
pirms 2 gadiem
Libtārdu salidzinājums ar fašistiem ir apvainojums fašistiem. Tie varēja bloķēt ienaidnieka pilsētu vai mērdēt badā politiski represētos, bet es nekad neesmu dzirdējis, ka pat visfašistiskākais fašists aizliegtu savai sievai, meitai vai kaiminienei vilkt kažku vai histērijā kviekt, ka viņas ēd ideoloģiski nepareizu ēdienu. Kaut gan pats galvenais fašists bija jucis uz atturības un veģetārisma bāzes, bet jucis tikai pats, saviem līdzgaitniekiem savu vājprātu (šajos jautājumos) neuzspieda, par visu naciju nemaz nerunājot un par okupēto teritoriju iedzīvotājiem ne tik.

Rūdolfs
pirms 2 gadiem
Vai man šahā žēlot zirgu, bīskapu vai karalieni? Vai Doom Eternal vārgākos demonus saudzēt un labākajā gadījumā beigt viņu eksistenci ātri, nevis novājināt un tikai vajadzības gadījumā saplosīt ar kailām rokām, lai no tiem izbirtu dziedinošie veselības žetoni, ko man kāri uzsūkt? Arī šis kods ir manis ieviests esamībā, spēlē ar mani šo spēli un atšķirībā no manis nespēj to izslēgt, ja spēlēt nevēlas.

Vai ar zīmuli uzzīmētu cilvēku ētiskāk ir sāk dzēst no galvas vai no kājām uz augšu?

Lebed Platonov
pirms 2 gadiem
Labs rītiņš, libtārdi. Mēģinājums apgāzt to vai citu Boston Dynamics robotu ir vienkārša stabilitātes pārbaude. Pie tam izmēģinātājs būs priecigs, ja robots noturēsies kājās, otrā gadījumā variants DDM (pagalam darbs un materiāli). Reiz skatījos robota "Big Dog" izmēģinājumus uz ledus, kā viņš tur slīdēja un gandrīz nokrita, bet konstruktoriem arī ne par skaistām acim algu maksā. Noturējās robots. Sajūta kā pieaugušajam, kurš skatās, kā bērns mācās staigāt. Kārtējais pseidointelektuālais rakstelis par neko, toties ar bezizmēra pretenzijām uz ģenialitāti.
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!