Aktualitātes
29.11.2017

"LU Open Minded" atkārtos Ilgoņa Vilka tiešsaistes kursu par visuma noslēpumiem

Komentē
0

Sākot ar 5. decembri, "LU Open Minded" tiešsaistē atkārtos 2015. gadā tapušo astronoma Ilgoņa Vilka lekciju kursu "Visuma noslēpumus šķetinot".

Kurss iepazīstinās ar pašreizējo situāciju Visuma izpētē un vēl neatbildētajiem jautājumiem, kas rodas pētījumu gaitā. Tas liks arī aizdomāties par cilvēka vietu šajā pasaules ēkā un ir veidots tā, lai būtu izprotams un uztverams bez priekšzināšanām ikvienam, kurš vēlas uzzināt vairāk par Visuma uzbūvi un darbības principiem.

Kursa vadītājs Ilgonis Vilks ir Latvijas Universitātes Astronomijas institūta pētnieks, kurš plašākai publikai pazīstams ne tikai pateicoties savam zinātnieka darbam, bet arī spējai par zinātnes atklājumiem runāt vienkāršā un aizraujošā veidā.

Kursu veido 12 lekciju video un virknes lasāmo materiālu latviešu valodā. Tas sāksies 5. decembrī un noslēgsies 2018. gada 5. martā.

Vairāk informācijas un pieteikšanās šeit.

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!