Aktualitātes
23.08.2021

LTV1 rādīs Jaunā Rīgas teātra daudzsēriju filmu "Aģentūra"

Komentē
0

LTV1 jaunajā sezonā piedāvās Alvja Hermaņa un Jaunā Rīgas teātra kolektīva veidoto daudzsēriju filmu "Aģentūra".

Pandēmijas laikā tapušais seriāls, kas pirmizrādi piedzīvoja pērn novembrī, apvieno psiholoģisku trilleri ar detektīvu, un tās notikumi risinās Rīgā un Latvijā 2020. gada vasarā. Seriāla režisors ir Alvis Hermanis. "Tas ir stāsts par pasauli, kas jau atkal pēkšņi mainās, un par aizkustinošo ticību, ka ar visu uz šīs pasaules ir iespējams manipulēt. Sižeta centrā ir reklāmas aģentūra – klasisks birojs, kur profesionalitāte saduras ar apnikumu, romantiku un eksistenciālu apjukumu," raksta filmas veidotāji.

"Sižeta katalizators ir kāds noslēpumains gadījums, kas padara neskaidru visu, kas līdz šim ir bijis stabils un perspektīvs. Detektīvintriga izvēršas tuvplānu trillerī, kur nevainīgo laikam tomēr nav."

Filmas scenārija autori ir Alvis Hermanis, Jānis Joņevs un filmas aktieri. Operators-inscenētājs ir Mārtiņš Grauds, bet lomās redzami visi JRT aktieri un Latvijas Kultūras akadēmijas JRT studijas 3. kursa studenti.

Seriāls LTV1 būs skatāms no 8. septembra trešdienu vakaros.

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!