Publicitātes attēls
 
Aktualitātes
06.03.2019

LIAA radošo industriju inkubators uzņem jaunus biznesa ideju autorus un uzņēmējus

Komentē
0

Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) biznesa inkubatori izziņo 2019. gada uzņemšanu un aicina jaunos uzņēmējus un biznesa ideju autorus līdz šī gada 20. martam pieteikties inkubācijas programmai.

Radošo industriju inkubatorā šobrīd ir 50 dalībnieki, no tiem 30 uzņemti inkubācijas programmā, bet 20 testē savas idejas dzīvotspēju pirmsinkubācijas programmā. Dalībnieku vidū ir tādi uzņēmumi kā dizaina gaismas burtu un koka dekoru ražotāji "PIKU", VR platforma arhitektiem un 3D dizaineriem "Vividly", galda erudīcijas spēle "Kontinentu medības", Latviešu indīroka grupa "Carnival Youth" un citi. LIAA biznesa inkubatoru mērķis ir atbalstīt jaunu, dzīvotspējīgu un konkurētspējīgu uzņēmumu izveidi un attīstību, nodrošināt fiziskas personas un uzņēmumus ar uzņēmējdarbības uzsākšanai vai idejas attīstīšanai nepieciešamo vidi, kopstrādes telpu, jauno uzņēmēju kopienu, konsultācijām, mācībām, tīklošanās pasākumiem par vispārīgiem uzņēmējdarbības jautājumiem, mentoru atbalstu un līdzfinansējumu biznesa attīstībai.

Pirmsinkubācijas programma ir piemērota gan fiziskām, gan juridiskām personām, kuras vēlas izvērtēt savas biznesa idejas dzīvotspēju. Sešu mēnešu garumā tā sniedz dalībniekiem visu nepieciešamo savas biznesa idejas attīstīšanai – aprīkotas darba telpas, mentoru un citu uzņēmēju atbalstu, seminārus un mācības par dažādām tēmām, kas saistošas uzņēmējiem un palīdz risināt viņu biznesa izaicinājumus, kā arī vērtīgus kontaktus un dalību lielākajā jauno uzņēmēju kopienā Latvijā.

Inkubācijas programmā papildus pirmsinkubācijas atbalstam dalībnieks saņem 50% līdzfinansējumu biznesa attīstībai nepieciešamo pakalpojumu iegādei, piemēram, grāmatvedībai, telpu nomai, dizainam, mārketingam, tehnoloģiskajām konsultācijām un prototipu izstrādēm, sertificēšanai, laboratoriju izmaksām u.c. Tāpat iespējams pretendēt 50% līdzfinansējumam līdz EUR 5 000 aprīkojuma un izejmateriālu iegādes izmaksu segšanai.

Interesenti – jaunie uzņēmēji un biznesa ideju autori – aicināti apmeklēt informatīvu pasākumu "Info stunda" 27. februārī no plkst. 16:00 Radošo industriju inkubatorā Elizabetes ielā 45/47 (4. stāvā) Rīgā, lai vairāk uzzinātu par inkubatora sniegtajiem pakalpojumiem un atbalsta iespējām biznesa idejas vai uzņēmējdarbības attīstībai, kā arī par uzņemšanas kārtību inkubatorā.

Pieteikumu pieņemšana dalībai pirmsinkubācijas un inkubācijas programmās LIAA Radošo industriju inkubatorā atvērta no 2019. gada 1. marta līdz 20. martam. Inkubācijas programmā aicināti pieteikties uzņēmumi, kuri nav reģistrēti ilgāk par trim gadiem. Pieteikumus, kas parakstīti ar elektronisko parakstu un nosūtīti uz [email protected], pieņems līdz 2019. gada 20. marta plkst. 23:59.

Vairāk par LIAA biznesa inkubatoriem šeit.

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!