Aktualitātes
04.08.2021

Leģendārais Berlīnes naktsklubs "Sisyphos" rīkos elektroniskās mūzikas skati Rīgā

Komentē
0

11. augustā "Dzīves kvalitātes dizaina institūtā" notiks "Culture Trucking: Riga" Latvijas elektroniskās mūzikas skate, sniedzot iespēju klausītājiem dzirdēt labāko no vietējās elektroniskās mūzikas scēnas. Pasākumā "Culture Trucking" Eiropas tūres ietvaros uzstāsies tādi mākslinieki kā Evija Vēbere, Trashy Kid, Ausma, Symbionica, Platons Buravickis, Othala, Kodek, Deniss Pashkevich, u.c.

"Culture Trucking" ir leģendārā Berlīnes naktskluba "Sisyphos" veidota tūre ap Baltijas jūru. Tūres epicentrā ir smagā mašīna, kas pārveidota par īpaši aprīkotu skatuvi, un no 23. jūlija līdz 28. augustam apciemos 7 Eiropas pilsētas – Ķelni, Berlīni, Svidvinu, Tallinu, Stokholmu, Kopenhāgenu un, no 9. līdz 11. augustam, arī Rīgu. Šī ceļojuma mērķis ir apvienot alternatīvās un elektroniskās mūzikas kopienas, kurām pandēmijas iespaidā pēdējais pusotrs gads ir bijis salīdzinoši kluss. Liela uzmanība arī tiks veltīta starptautisku draudzību stiprināšanai un veidošanai starp mūziķiem, festivālu un naktsdzīves industriju pārstāvjiem.

"Culture Trucking" sniegs iespēju sadzirdēt un iepazīt dažādu valstu mūziķus, kā arī starptautiskai auditorijai parādīt labāko no Rīgas elektroniskās mūzikas scēnas, jo fūrei līdzi brauks arī profesionāla dokumentālistu komanda, ceļojums un koncerti tiks translēti tiešraidē un par katru pilsētu noslēgumā tiks veidota arī dokumentālā filma. 9. un 10. augustā "Cultural Trucking" video komanda filmēs dokumentālo filmu par Rīgu.

11. augustā no plkst. 18:00 līdz 03:00 "Dzīves kvalitātes dizaina institūtā" (Viskaļu iela 36A) uz divām skatuvēm notiks koncerti un DJ priekšnesumi. Biļetes uz pasākumu iespējams iegādāties "Bezrindas.lv".

Latvijas elektroniskās mūzikas skatē uzstāsies Evija Vēbere, Trashy Kid, Ausma, Symbionica, Platons Buravickis, Othala, Kodek, Deniss Pashkevich, Siegfried un Atis Orubs, Lxda, Kirha, Radiotehnika, Thinner un Mixmaster Raitis. Pasākumā uzstāsies arī viesmākslinieki no Vācijas – Alex New, David Silver, Elli Altenberger un Juli n Moore.

Pasākumu apmeklēt klātienē būs iespēja tiem, kuri ir vakcinēti pret Covid-19 vai kuri ir pārslimojuši Covid-19. Pie ieejas apmeklētājiem būs jāuzrāda derīgs personu apliecinošs dokuments un Covid-19 sertifikāts.

Tēmas
 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!