Foto: Unsplash.com
 
Aktualitātes
30.08.2021

Latvijas Universitāte aicina studentus iepazīstināt ar saviem pētījumiem

Komentē
0

Latvijas Universitātes Studentu padome izsludinājusi pieteikšanos studentu zinātniskajai konferencei "Initium", kas norisināsies šī gada 27. – 28. novembrī.

Par konfereces dalībnieku var kļūt jebkuras augstskolas bakalaura, maģistra vai profesionālās augstākās izglītības programmās studējošais, kurš vēlas iepazīstināt ar savu studiju procesā vai ārpus tā veikto pētījuma rezultātiem un, iespējams, iegūt savu pirmo zinātnisko publikāciju.

Darbi tiks pieņemti dabas, humanitāro, medicīnas, veselības un sociālo zinātņu sekcijās. Referātu tēmu pieteikumu iesniegšana paredzēta līdz 2021.gada 27. septembrim, aizpildot konferences mājaslapā veidlapu un iekļaujot tajā savu anotāciju. Konferences mājaslapas sadaļā "Vadlīnijas", "Anotāciju vadlīnijas" ir atrodama informācija, ko iekļaut anotācijā, kā arī ir pieejams tās paraugs. 

Piedaloties konferencē studenti varēs attīstīt savas prezentēšanas prasmes, gūt iespēju publicēt savu darbu rakstu krājumā, iespēju pretendēt uz stipendijas iegūšanu un saņemt dažādas pasākuma atbalstītāju balvas.

Vairāk par konferences norisi, pieteikumu iesniegšanu un citiem saistošiem jautājumiem var uzzināt konferences mājaslapā, kā arī sekojot līdzi aktualitātēm sociālajos tīklos.

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!