Alma Ilga Eglīte
pirms 6 gadiem
Latvijas pilsoniskā alianse - lai kā arī nesauktu šo iestādījumu, ministrijas darbiniekiem vajag atrast darbu piemaksām pie darba algas. Par lietderību jāstrīdas, jo praktisks ieguvums būs 0, tāpat kā visiem skolotāju kvalifikācijas kursiem, kurus vada IZM paspārnē. Bet darba algas paaugstināšanai reāliem skolotājiem nesanāk, tāpat kā komunistu laikā...

Laura Tabūna
pirms 6 gadiem
Lai gan pēc būtības Pilsoniskās Alianses viedoklim var piekrist, ir visai interesanti, ka tas nāk no nevalstiskas organizācijas, kura pati pavisam nesen kalpoja kā Saskaņas klēpja sunītis, mēģinot apturēt Kristas Burānes uzstāšanos Rīgas "iedzīvotāju formumā."

Zaiga Pūce
pirms 6 gadiem
Nevaru piekrist "klēpja sunīša" apzīmējumam. Bez Alianses, Kristai nebūtu bijusi iespēja uzstāties,turklāt Alianse visu laiku ir paudusi nostāju, ka neatbalsta cenzūru. Arī šī reakcija ir vietā un man prieks, ka kāds saredz mežu aiz tiem trijiem kokiem. 
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!