Aktualitātes
28.07.2017

Latvijā radīts T kreklu zīmols ar literatūras klasikas darbu ilustrācijām

Komentē
0

Divas latvietes laidušas klajā T kreklu zīmolu "BookiSh", kura dizainā izmantotas pasaules literatūras klasikas darbu ilustrācijas.

""BookiSh" dizains ir vienkāršs, un grāmatu draugiem tā vēstījums noteikti būs saprotams. Dažas ilustrācijas ir burtiskas un atsaucas uz grāmatas nosaukumu, dažas atspoguļo grāmatu saturu, bet citas – personīgu lasīšanas pieredzi. Tās attēlo atmiņas un sajūtas par izlasīto," raksta zīmola izveidotājas, māsas Grieta un Teiksma Jankavas.

Šobrīd nopērkami T krekli ar pasaulē plaši pazīstamu grāmatu ilustrācijām, kā arī dizaina autoru mīļākajiem darbiem, piemēram, Hermana Melvila "Mobijs Diks jeb Baltais Valis", Franca Kafkas "Process", Džordža Orvela "Dzīvnieku ferma", Marka Tvena "Toma Sojera piedzīvojumi" u.c. Kreklu dizaina kolekcija tiks pastāvīgi papildināta.

 

"BookiSh" kreklus iespējams apskatīt un iegādāties zīmola mājaslapā, savukārt sekot līdzi "BookiSh" jaunumiem var feisbukā.

 

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!