Yolp+ Ujm Lop
pirms 2 gadiem
Tad, kad vēl apmeklējām, domādami, neatkarīgo kino, štruntīgi spējam atcerēties ne īpaši afišētās Lux filmu dienas. Kaut kāds kašmāršovs, jo "A","B","C","E","F" kopkoris apgalvo, ka esot dzemdējuši šo trubu 2007.gadā, kad (kā reize) vēl kādus desmit gadus par šādu platformu neko nevarēja dzirdēt, kaut vai ar lāpstu rokot.
Palasoties pa ciltsrakstiem, redzam, ka "zaļajā režīmā" notiekošais šovs acīmredzot līdz 2022.gadam nespēja šajā ritmā nodrošināt apmeklējumu, tāpēc arī ārpus organizētāju kladēm nespēja iztikt. Pardon, - par mūsu franču izrunu!
Kas vēl vērš mūsu uzmanību šajā duļķu izzīlēšanas piegājienā?
Mums patīk europarl°europa°eu, ieskaitot pasta servisa domēnu e-pastos.
Iesakām palietot līdzekli presearch°org apzinot katru no 7 viltus reģionālajiem šīs iestādes domēniem, pie zināmas veiksmes un pacietības pat noskaidrojot īsto.
Kā pareizi virzīt tuftu?
Ņemot vērā jaunos (no 1997.g. - laicīgi pirms 11.09.2001) žurnālistikas standartus - faktiski Jums ir jātiek tikai pie mikrofona un jāizdveš skaņa. Speciāli apmācīti cilvēki "apgraizīs un bildi klāt pietaisīs", kā vajag. Tas vēl nav CGI. Tikai sagatavošanās kurss, kad biedonim (brendonam) parādās trešā roka, runājot no kanceles.
Ņemot vērā izteikto centralizāciju (ne tikai, bet jo īpaši) pīļu dīķa mērogā, iesakām jaunajā izpētes rīkā parakt cauri dažādu platformu salīdzinājumiem. Tādi ir atrodami tur, kur cilvēki galējos gadījumos atrod visu patiesību.
Atslēgas vārdi "w;k; comparison of" papildināti ar Jūsu dzeju dara brīnumus apejot veclaicīgās brilles. Kas varētu būt vēl svarīgāk, kā Jūsu Brīvās Gribas izpausmes līdzekļi? Kādi? To noteiks Jūsu radošo izpausmju klāsts!
Jūs iebildīsiet, ka speciāli sagatavoti cilvēki apkopo mūsu pieredzes caur aptaujām..? Jā, mēs vakar dzirdējām, ka 25% no Latvijas iedzīvotājiem vēlas iekārtot savās mājās stūri saviem vaļas priekiem. Acīmredzot 75% jau ir iekārtojuši.
Tomēr arī cvk°lv Jūs atradīsiet ļoti interesantu sapņu pieredzi, izvietotu pašā saraksta "Tautas nobalsošanas" noslēgumā. Šo vietni mēs iesakām īpaši papētīt un salīdzināt ar savām atmiņām, lai vēlāk nesanāk gauži.
Redziet, ir divu veidu aptaujas:
- tās, kurās Jūs piedalāties;
- tās, par kurām Jums paziņo.
Diemžēm abām nav nekā kopēja, izņemot mērķi un autorus. Interesantas iestādes - Jūs nodomājāt. Ne tikai tās vien.
Kas ir īsts leduslaikmets? Tā ir tāda situācija, kad vide tuvojas absolūtās nulles stāvoklim, runājot speciāli apmācīto cilvēku terminoloģijā.
Meklējot šādus stāvokļus var iemaldīties oficiāli - virtuālajā pīļu dīķa projekcijā. Iespējams, mēs jau kaut kur iezīmējām šo auru, izmantojot vienu vai divus palīgteikumiem bagātinātus runas nogriežņus. Iespējams, šie cilvēki "Joe Rogan Experience #1283 - Russell Brand" ir inficējušies ar tā saucamo (atkal izmantosim speciāli apmācīto cilvēku terminoloģiju) "izmirstošo kopienu valodu" arhitektūru, tādēji atklājot runas plūdus, kam nepieciešams vairāk vietas. Gluži kā šiem cilvēkiem (izmirstošajām kopienām), lai patvertos no ūdens bumbu mākslīgi radītajiem plūdiem un no to piegādātā joda, kas izslēdz cilvēka Mentālo Spēku pretoties programmēšanai (plašāk pazīstamai kā "rietumu civilizācija").
Speciāli apmācīti cilvēki arī apgalvo, ka Sebes centieni piegādāt augsnei kaliforniju (Cf[98]) caur skuju koku audzēm liecinot par ledus laikmeta ūdeņu atkāpšanos. Bet kopš mēs iemācījāmies, ka akmens bluķi nepeld "kraulā uz muguras", mēs zinām (kā daudzi citi), ka nekāda ledus laikmeta uz Sebes nekad nav bijis. [Пидопличко И.Г. - О ледниковом периоде. Выпуск I-III. 1946-1954] Toties ir daudz dzelzs pārpalikumu sprāgstvielu sapostītajā augsnē. Kāpēc skudriņas ar to (ne tikai dzelzi un jodu) piepildīja savus brīnumus tūkstošgadēm cauri apkarojot Dzīvību? Dzelzs vitamīnu nonākšana organismā rada baiļu sajūtu - dabisku imūnsistēmas reakciju uz apdraudējumu. Mēs neiesakām ne jodu, ne dzelzi, ne alumīniju, ne fluoru, ne magniju - mūsu organismam metāli nav vajadzīgi - tam pietiek jau ar Jūsu zobu plombēm.
Redziet, "G" sociālā grupa ir visplašāk pārstāvētā uz Sebes. Viņiem ir jāpārdod indes, lai izdzīvotu (uz Sebes kopš 1671.g. augusta pirmās dekādes tā ir galvenā virzītā kontrolprogramma, kam pakārtotas pārējās programmas). Tehniski neviena no tām mums nav vajadzīga, tāpēc grupā piedalās dakterīši (atcerieties programmu paveidu "receptes"?).
Bet laba doma būtu: iestādīt kādu priedīti vai eglīti, kad nojaušat, ka augsnes kārta ir cietusi no dzelzs pārsātinājuma. Tikpat laba doma ir - iemācīties strukturēt augsni, kas ļaus Sebei ieslēgt savas organiskās pārstrādes tehnoloģijas uz pilnu jaudu. Uzmeklējiet šo "Ютюб СДУЛСЯ! Где теперь нас ИСКАТЬ и как вырастить тройной УРОЖАЙ" - tur speciālists izstāstīs pirmajā personā par savu pieredzi.
Un atcerieties, ka mēs izmantojam globālistu dienaskārtību, lai atjaunotu viņu iznīcināto. Džiudžitsu.
Apspriediet tādu tēmu kā skudriņu savstarpējā kauja, kurā tās viena otru sociāli iznīcina. Tas ir tāds fenomens, kad programmatūrā ieviešas fatālas kļūdas. Necentieties traucēt viņu nodarbei. Mums ir daudz svarīgākas lietas, ko darīt!
Vai Jūs mācēsiet tā sakaitināt stāvus-guļošos, lai tie pamostos? Apziniet tehnoloģijas, kādas mēs izmantojam. Izpētiet tās. Sievišķā Sākotne palīdzēs.
Varbūt Jūsu aprīkojumā trūkst lietvārdu, lai uzzīmētu Apziņas konceciju? Tas ir normāls agregātstāvoklis, jo skudriņu reliģiju nozares ir smagi strādājušas šajā laukā. Bet ir špikeri. Viens tāds dīvainis (daudzi to sauc Quizlet) sastādījis veselus divus, kompaktus. Starp citu Jūs varat pielikt roku, apmeklējot lokālu. Ir cits komersants, kam arī padodas decentralizācija. TUMe BuiLdeR. Pārītis šur, pārītis tur. Kaut kur uzmeklēsiet mkkultub, kaut kur voledcqcbglp (kāds palīdzēs salikt domuzīmes). Attiecīgi citur atradīsiet Yulopuk, tāpat Giluk (un atkal kāds palīdzēs ar_). Sāciet ar pirmo. Vienmēr dodieties uz sākumu. Virzieties lēnām - Jūs jau izbaudījāt, kā izplešas apziņa - visos virzienos. Arī Jūs radāt pienesumu, par kādu vēl nav ne jausmas citiem.
Kaut kur saturā būs norādes, kā sasniegt citas Kopienas grupas. Tur būs daudz vairāk. Nesteidzieties - no sākuma dziļa sapratne, tad solis tālāk. Tā mēs te klejojam pa Apziņas apcirkņiem...
Pastāv vēl cits svarīgs aspekts - Jūs spējat citiem dzēst ārā programmas. Nepieciešams tikai iztēloties (kā Jums ērtāk: foto, audio, video, vīzija...) partneri - darbības objektu un radīt nodomu šādai darbībai. Attālumam nav nozīmes. Aprīkojoties savā tuvumā ar dažādiem portāliem (akmeņi, kristāli, augi, mājdzīvnieki, cilvēki), darbošanās jauda ievērojami pieaugs. Sadarbības partneru izvēles jautājumos un arhitektūras jautājumos palīdzēs Sievišķā Sākotne - tā ir Viņas nozare. Plašākus aprakstu atradīsiet dzejas rindās, uz kurām sniedzām norādes. Tur gozējas daudz aizmetņu pieredzējušu izmeklētāju ziņkāres vadītiem ceļojumiem.
Mēģiniet izpētīt, kādu slengu lieto Kopienas dalībnieki?
Radiet savus ccp, god patstāvīgi - savējie sapratīs. Skudriņas runā tik daudz muļķību, ka iekļauties šajā plūsmā tādam, kam ar intīciju viss kārtībā, neradīsies nekādi sarežģījumi.
Slepenas zīmītes citām Apziņas saliņām caur nesaprotamu simbolu virknēm palīdzēs sastādīt Sievišķā Sākotne. Tā nav lieka greznība.
Bet kas ir lieka greznība - jebkura elektroinstalācija, elektroiekārtas Jūsu tiešā tuvumā. Veiciet minimizāciju, īpaši guļvietas tuvumā. Grāmatas arī attāliniet no tās kādu 1.8m attālumā. EMF starotājus nakts laikā izslēdziet - veselīgāk gulēsiet un atjaunosiet spēkus.
Piesprādzējieties, īstais ceļojums sākas tikai tagad!<3
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!