Apelsins
pirms 6 gadiem
Biju studentu kopmītnēs, viens pats savā istabā pirms nedēļas nogales. Vakaru biju plānojis pavadīt mācīties un apēst kādu našķi.

Tad twitterī parādījās pirmās ziņas no Amerika par sprādzienu. Sāku sekot līdzi.

Pēc tam mācīšanās vietā ik pēc minūtes pārlādēju Tvnet sākuma lapu, aizturot elpu skatoties, kā aug atrasto mirušo skaits....

Vairākas reizes skatījos Jon Steward runu pēc 11. septembra Daily Show.

Spīdola
pirms 6 gadiem
Es starp citu todien biju Belvederes pilī un grozījos gar Gustava Kluča darba , kur rakstīts - dzimis Latvijā, Rūjienā. Vakarā dzēru vīnu Klimta Secesijas mājā jaunas izstādes atklāšanā. Tikai dušojoties dzirdēju ziņu - traģiskas ziņas no Rīgas.

Spīdola
pirms 6 gadiem
dzīvo pienākums ir atrast slepkavas un piespriest tiem vajadzīgo sodu. Un vēl - cik noprotu, tie paši būvnieki tikpat bezatbildīgi ir nodevuši lietošana desmitiem citu ēku, gatavo nodot Gaismas pili.
Upuru piemiņai nepietiek ar dzeju, te ir vecās derības likums - acs pret aci, zobs pret zobu - kaut vai savu un tavu radu dēļ, manas un Tavas drošības un dzīvības dēļ Bankovski, taisnīgu tiesu, beztiesiskā, korumpētā valstī.
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!