Stanley willson sport
pirms 6 gadiem
Hei puiši !!! Man bija mans no Stanley kungs Mana tukšu bankomātu karte var atsaukt
€ 2 000 katru dienu. Es to saņēmu no viņa trešdien trešdien, un tagad man ir 7 000 eiro
par brīvu. Karte izņem naudu no jebkura bankomāta, un tā nav
uz tā nosaukums, tas nav izsekojams, un tagad man ir nauda par jaunu māju un
pietiekami daudz naudas man un maniem 4 bērniem. Es patiešām priecājos, ka Stanley kungs un
E-pastu viņa, jo es satiku divus cilvēkus pirms viņa, un viņi paņēma manu naudu, nezinot, ka tie bija veida izkrāpšanu. Bet tagad esmu laimīgs. Stanley kungs nosūtīja karti caur DHL, un es saņēmu to divās dienās. Iegūstiet vienu no viņa tagad. viņš to dara, lai palīdzētu cilvēkiem, pat ja tas ir nelikumīgs, bet tas ļoti palīdz, un neviens nekad to nesaņem. Visa karte darbojas
valstis, izņemot Filipīnas, Mali un Nigēriju. sazinieties ar viņu šodien, izmantojot
whatsapp +1 715 352-1603 vai e-pasta adrese, izmantojot [email protected]

Juris Zalāns
pirms 6 gadiem
Manuprāt, ar avansa norēķiniem kultūras projektos nav īpašu problēmu. Skaidrs, ka avansi ikdienā tiek lietoti un tā nav nekāda zona starp atļauto un aizliegto. Tas ir pilnīgi legāls norēķinu veids. Bet tas jau neatceļ to, ka par šiem projektā veiktajiem avansa maksājumiem ir jāatskaitās. Cik es saprotu, LLC problēma ir nevis veiktie avansi, bet nespēja par tiem atskaitīties.
Savukārt, ja runā par obligāto kontu atvēršanu Valsts kasē, tad, protams, tas neatvieglo kultūras organizāciju darbu. Pirmkārt, tas ir apgrūtinājums organizācijām, domāju, ka sevišķi tām, kas strādā reģionos ar nelieliem projektiem. Otrkārt, tas prasa papildus administratīvo resursu no valsts, kas ir samērā bezjēdzīgi, jo kā jau minēts rakstā - nekādas papildus kontroles iespējas tas nedod.
Bet robs LLC maciņā visticamāk veidojās, trūkstošo naudu esošajiem projektiem piefinansējot no nākamajiem piešķīrumiem. Skaidrs, ka tas nav atļauts. Ja piešķīrumi ir pietiekami lieli, tad kādu laiku var izvilkt, bet nelaime, ka tie finanšu caurumi mēdz palikt arvien lielāki. Ja vienīgais naudas avots ir valsts dotācijas, tad agrāk vai vēlāk organizācija ir auzās. Žēl par LLC, cerams, ka rakstnieki saglābs savu organizāciju.
Es nepiekrītu virsraksta uzstādījumam, ka tieši kultūras projektos tiek veiktas kaut kādas neskaidras, puslegāls darbības. Robeža starp atļauto un aizliegto ir pietiekami skaidra. Vispār jau kultūras menedžeri, protams, žonglē, bet domāju, ka pārsvarā tomēr atļautajā laukuma pusē.

Cato
pirms 6 gadiem
He-he, Laiviņai jau viegli runāt, peldot Eiropas naudā. Pamāca pārējos nabagus tāpat kā Rungainis.
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!