pirms 1 gada
Laba diena,
Esmu Juris Grišins, vēlos godprātīgi ieguldīt Jūsu biznesā. Man ir pamatkapitāls ienesīgai investīcijai. Es piedāvāju arī privātus komerciālus un personiskus aizdevumus ar ļoti zemām gada procentu likmēm līdz 3% gada atmaksas perioda laikā jebkurai pasaules daļai. Maksimālā finansējuma summa ir 100 miljoni USD.
Jūs varat sazināties ar mums: https://www.ortexfinance.com/
E-pasts: [email protected]
Ortex Finance

Okama Akmens
pirms 1 gada
O, kāds savārstījums!
Pirmkārt - Puntulis balsojumā pārstāv sava partijas, nevis personīgo pozīciju, pie kuras apelējiet. Partija, savukārt pārstāv savu vēlētāju gribu. Visi redzēja, kas notika ar Jauno Konservatīvo partiju, kad tā sāka darboties diametrāli pretēji savā programmā ierakstītajiem solījumiem.
Otrkārt - jūs, šie 417. cilvēki, kas ir parakstījušies, nepārstāvat un nevarat runāt visas radošās nozares vārdā. Jūs neviens nav deleģējis vai ievēlējis šādai pārstāvniecībai. Es varu apgalvot, ka noteikti ir liela daļa radošo, kas nav ar jums vienisprātis.
Treškārt, apbalvojums cilvēkiem piešķir par nopelniem un izcilību darbībā kultūras vai kādā citā jomā, nevis par seksuālo orientāciju un dzīvesveidu. Savilkt kopā šīs lietas ir neloģiski, tāpēc nespēju to traktēt citādi kā vien kā demagoģijas ierīci.
Ceturtais - šobrīd bieži lietotais jaunrunas vārdu savienojums "visas ģimenes" ir apzināti manipulatīvs, (kāds bija arī "black lives matter" kustības nosaukums), jo normālajā valodā tas nozīmē neapgāžamu patiesību, pret ko iestāties vai apšubīt var tikai vai nu pilnīgs idiots vai ļaundaris. Bet viltība slēpjas tajā, ka šie vārdi patiesībā nozīmē pilnīgi ko citu. Black Lives Matter gadījumā tā bija uz ultra-kreisa politiskā kustība ar nosliecēm uz vardarbību, bet "visas ģimenes" nozīmē nevis visas ģimenes, bet gan viendzimuma u.c. savienības, kas it nemaz neatbilst "ģimenes" jēdzienam, kā tas saprasts līdz šim. Un kretīniski ir melot un izlikties, ka tas tā nav un lietot visādus eifēmismus sabiedrības acu aizmālēšanai. Protams, tiek spēlēts uz jūtām un lietoti visādi saukļi, kā "love is love" (mīlestība ir mīlestība), tiek runāts par cilvēktiesībām un diskrimināciju. Bet patiesībā, šī veida attiecības nav un nevar būt "ģimenes", jo ģimenes ir vīrietis + sieviete = bērni. Vīrietis+vīrietis vai sieviete+sieviete ir pāris vai partneri, sauciet kā vēlaties, bet ne ģimene.
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!