Aktualitātes
21.09.2021

Kritiski par kritisko domāšanu. "Satori" aicina uz publisku diskusiju

Komentē
0

23. septembrī ISSP galerijas telpās ar mērķi kritiski paraudzīties uz kritisko domāšanu notiks "Satori" rīkota publiskā diskusija "Pats ar savu galvu".

Kritiskā domāšana ir prasme, ko publiskajā telpā piesauc apskaužami bieži, taču nereti ar to saprotot visnotaļ atšķirīgas lietas. Ievadot portāla "Satori" un "Skola2030" sadarbībā uzsākto rakstu sēriju par kritisko domāšanu, diskutēsim par tās saistību gan ar lielajām ideoloģijām — liberālismu un konservatīvismu — gan ar ikdienas dzīvi, piemēram, bērnu audzināšanu un skolu.

Diskusija vada komunikācijas zinātnes doktore Olga Procevska, piedalās filozofs Igors Gubenko, uzņēmējs Mārtiņš Vaivars, projekta "Skola2030" mācību satura ieviešanas vadītāja Zane Oliņa un antropoloģe Dace Dzenovska.

Diskusija sāksies plkst. 19:30. Apmeklējot pasākumu, būs jāuzrāda Covid-19 vakcinācijas sertifikāts kopā ar personu apliecinošu dokumentu. Tiks nodrošināta diskusijas tiešraide, kas būs skatāma Satori.lv.

 

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!