viber nilto
pirms 1 gada
Government Database System..Email ( [email protected] ) We Produce Passports,Drivers Licenses,ID Cards,Birth Certificates,Diplomas,Visas,SSN,Marriage Certificates,Divorce Papers,US Green Cards,University Degrees,Counterfeit Money,SSD Chemical Solution And Activation Banknotes dollar / euro Pounds Powder Used For Cleaning Coated Black Money, And Other Documents Cloned cards, Resident fullz and dumps For A Number Of Countries
Email ( [email protected] ) whatsapp +1540 2680762

jurniece
pirms 2 gadiem
Tikai nevajag šito. Tagad notiks sacensība, kurš agrāk sapratis, cik Krievija ir briesmīga, publicējot cik tur gadus vecus novērojumus, kuru publicēšanai tieši tagad ir īpaši veiksmīgs laiks. Skumji, ka arī visai izglītoti un inteliģenti cilvēki uz kaut ko tādu "pavelkas". Katrs redz to ko grib ieraudzīt un galvenais tad, kad to ieraudzīt ir visizdevīgāk. Nabadzību un nolaistību var atrast jebkurā pat visattīstītākajā valstī. Arī tepat Latvijā pat netālu no Rīgas(un pašā Rīgā) var ieraudzīt graustus, nodzērušos cilvēkus, tādus, kas nevar iztikt no algas un strādā maz apmaksātus darbus. Arī es esmu bijusi Krievijā jaunākajos laikos. Gan Maskavā, Pēterburgā, gan Pleskavā un Sibīrijas lielpilsētā un laukos. Ir daudz kas kā pie mums nav un otrādi. Visāda veida vispārinājumi un ne ar ko nepamatotu procentu piesaukšana, manuprāt, nav labais tonis izglītotam cilvēkam. Un teksti no sērijas "baidos kļūdīties bet..."Ja baidāties kļūdīties, tad nevajag to pieminēt. Ļoti klasisks gadījums, autors it kā visu laiku piemetina, ka neko precīzi nezina, bet lasītāju apziņā nosēžas tikai paustais fakts, nevis atsauces, ka tas ir subjektīvs un neprecīzs viedoklis. Protams, ja visi rakstītu tikai to, par ko būtu pārliecināti simtprocentīgi, tad lielākajā daļā masu mediju un sociālo tīklu(baidos kļūdīties, bet ir tādas aizdomas) būtu klusums.

Skaisle Jatalniece
pirms 2 gadiem
Mēs esam ļoti krieviska sabiedrība, ja ar to saprotam sliktu izglītību, korumpētu valsts varu, dezinformāciju, kultūras nepieejamību.

Jā, Pēterburgā es ģību no mākslas, greznības skaistuma,bet vienlaicīgi - man visu laiku galvā bija doma- nabagiem lika arvien jaunus nodokļus,lai to pašu Dzintara istabu,piem., uzbūvētu.

Un maz kas ir mainījies. Tas mūsu masu barbarisms jau ir palicis. Vakar izlasīju dzejnieces Gailes brēkšanu par izvarošanas kultūru un es varētu viņai kliegt pretī.

Johaidī - dzīvo no mūsu naudas, bet kad bija dzejas pasākums LNB, tad tur uzstājās bez labvakar un uzredzēšanos ,ar īgnu ģīmi...
Un tad es izlasīju,ka tallink reisus RIX STO atcēlis uz visu gadu un par to patiešām baigi nobēdājos. Jo ...piem., reiz nostaigājos pa Moderna museet, bija vēl citi plāni, bija jāsteidzas, tomēr uz to brīdi atvērta bija blakus esošā baznīciņa un es špudūks iekšā. Viss bija gaišs un saulains, bet galvenais - cilvēki. Labdien, lūdzu, paldies. Tur bija kādi lasījumi, proza un tad mūziķi. Kādas 10 min pasēdēju, bet tad bija jāiet tālāk.
Tagad es 3 gadus neesmu bijusi kulturālā sabiedrībā un es to alkstu. Ļoti.
Gaile brēc,ka Stambulas konvencija bav pieņemta, bet esvarētu brēkt pretī - a kas tā konvencija tāda ir! ? Nu par 101 % kā putina krievija, putina krievi,kuri iedomājas,ka labi zin, ko citiem vajag un kā citiem vajadzēs dzīvot.

Manā sapratnē šāda kuļturščiku uzvedība ir nenormāli vardarbīga.
Es, negūtu absolūti nekādu gandarījumu,ja es drīkstētu , varētu uz kādu dzejnieku sakliegt vai to pagrūstīt. Man būtu gandarījums, cerība un ticība,ka viss būs labi,tad ja Latvijā cilvēki - dzejnieki un dzeju lasītāji sarunātos, ka lasītājus visu laiku nesludinātu par idiotiem,kuriem neko citu kā pātagu un cietumu nevajag.

Es šonakt visu laiku murgoju. Jo vakar vakarā tomēr ielīdu FB un izlasīju par izvarotiem bērniem Ukrainā. Un kaut kādā ziņā atbildīgi par šādiem noziegumiem esam mēs visi. Rietumi un Austrumi, valstis un sabiedrības, dzejnieki un dzeju lasītāji.

Ja citādi nevar, lai pieaugušie karo, bet ja varo bērnus,tad jautājums - kas tās par valstīm,par sabiedrībām,kurās ir tādi monstri. Jā Krievija, bet - kāpēc tāda valsts ir ANO? EP? Kāpēc Latvija ir tik nenormāli atkarīga no Krievijas? Jā - jo mums tādi dzejnieki - mūsu sirdsapziņa tāda

Skaisle Jatalniece
pirms 2 gadiem
Es Pēterburgā biju ap 2012.gadu un no sajūsmas gandrīz noģību. Tur viss bija vienkārši ideāli. Nevaru spriest vai speciāli priekš ārzemniekiem tā uztaisīts,bet nevaru nevienu !!! pašu sliktu vārdiņu pateikt.
Visos muzejos,pilīs,koncertos utt. bija ļoti ļoti daudz vietējie - krievi no citiem valsts reģioniem. Tā esot tāda valsts kultūrpolitika- lai apgūst savu kultūru.

Un tad jautājums - ja krievus uzskatām par kultūrtautu, kāpēc tāda vardarbība, naids?
Es domāju un neko prātīgu nevaru izdomāt,kāpēc tomēr mirst cilvēki 21.gs. karos? Naudas un varas dēļ praktisku,bet ideju dēļ - teorētiski. To es saprotu un tomēr. Kāpēc kari, kas no tā ir ieguvēji un kas zaudētāji.

Pasaule nav attapusies no Sīrijas, Afganistānas un te tāda necilvēcība starp kaimiņtautām.
Ir kaut kas,ko gudrie prāti noklusē

Skaisle Jatalniece
pirms 2 gadiem
Šobrīd turpinu lasīt grāmatu Why nations fail. Pirms gada man to atsūtīja draugi. Skatījos uz nosaukumu un domāju - kaut kāds sorosistu ,satoristu sacerējums. Kāpēc nācijas ir sliktas.
Nu kaut kas tikpat šokējoši vardarbīgs kā me too u.c. "jaunā laikmeta" ne tikumi.
Tomēr nolēmu lasīt,lai būtu pamatots viedoklis un izrādījās,ka grāmata ir pavisam par kaut ko citu-skaidrojums,kāpēc vienas nācijas zeļ un plaukst,bet citas -ar līdzīgīgu starta pozīciju dabas resursu,klimata utt. ziņā - nīkuļo un pat iznīkst.

Un tad pēkšņi es sapratu,kāpēc arī Latvijā bija me too - jo no trases nocēla talantīgus,apdāvinātus māksliniekus,lai to vietā dominētu.... miniet 3x kas?

Kāpēc satori.lv pārstāsta un atstāsta miljons citu ārzemju autoru grāmatas,bet nekad !!!- ne tās ,kur ir par sabiedrību nevienlīdzību, netaisnīgu resursu sadali.

Starp citu. Karu kā tādu es nosodu, bet mani tikpat ļotu šausmina,ka to pašu dara tie,kuri paši ir bijuši vardarbīgi, netaisnīgi, ļauni pret saviem līdzcilvēkiem. Tad es uzdodu sev jautājumu , cik drošā sabiedrībā es dzīvoju.
Vecajiem un smirdīgajiem grāmatu lasītājiem kirdik, uz kapiem tādus, bet tos kuri ir pret ģimenes institūta likvidēšanu - cietumos.

Krievija nebaida, baida cilvēki,kuri ir pie varas,kuri ietekmē miljonu domāšanu. Baida,ka Krievija sabruks, zaudēs savu lielvaras statusu,bet baida arī ,ka pasaule samierināsies un pieņems Krievijā valdošās idejas. Beztiesiskumu, korupciju,ļaunumu, vienu ideju uzspiešanu vardarbīgi,tā vietā,lai būtu cieņpilni viens pret otru.
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!