Aktualitātes
05.03.2020

Koronavīrusa dēļ pārcelta arī Venēcijas Arhitektūras biennāle

Komentē
0

Koronavīrusa "Covid-19" draudu dēļ uz augustu pārcelta Venēcijas Arhitektūras biennāle, kurā gatavojas piedalīties arī Latvija.

Biennāles sākums bija ieplānots jau 23. maijā, taču tagad atvēršana pārcelta uz 29. augustu. Beigu datums gan paliek nemainīgs – 29. novembris, tādējādi sešu mēnešu vietā biennāle norisināsies vien trīs.

Venēcijas Arhitektūras biennālē, kuras centrā šogad ir jautājums "Kā mēs kopā sadzīvosim?", plāno piedalīties arī Latvija. Mūsu valsti Venēcijā pārstāvēs arhitektu birojs NRJA ar ekspozīciju "It’s not for you! It’s for the building." ("Tas nav domāts tev! Tas domāts ēkai."), aicinot kritiski paraudzīties uz situācijām, kad viedās ierīces sāk diktēt savu, arhitektūras lietotājiem nesaprotamu kārtību, kas nereti atsvešina cilvēkus no viņiem radītās telpas.

Eiropā šis nav vienīgais lielais pasākums, kura norisi ietekmē koronavīrusa epidēmija, – tās dēļ šogad nenotiks arī Londonas un Boloņas grāmatu tirgi, savukārt Džeimsa Bonda jaunākās filmas "No Time To Die" pirmizrāde pārcelta uz novembri.

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!