pirms 6 gadiem
ha! :) komentāri video izslēgti. tipiska liberālo idiotu rīcība. jūs neprotat argumentēti diskutēt.

Ilmārs Geiba
pirms 6 gadiem
Vai var uzzināt, cik liels ir VKKF finansējums šim pasākumam un kur tieši viņš tiek tērēts? Vismaz apskatot pirmo video, izskatās pēc parasta videobloga ar pāris ne pārāk sarežģītiem virsrakstiem, tāpēc tiešām interesanti, kā ticis realizēts valsts finansējums šim pasākumam.

Elizabete Lukšo-Ražinska
pirms 6 gadiem
Cik zinu, ar visu VKKF atbalstīto projektu saskaņotājām tāmēm iespējam iepazīties, aizejot uz VKKF biroju un pajautājot.

Irma Grosberga
pirms 6 gadiem
Ja Dievs nebūtu radījis cilvēku, tad varētu ignorēt Dieva likumus.

Andris Salmins
pirms 6 gadiem
Satori apmeklēju praktiski kopš pirmās atvēršanas dienas(ehh cik tas bija sen) ne tikai es, bet arī daudzi mani laika biedri atzīst ka portāls ir palicis tāds, kuru apmeklēt sen vairs nav jēgas, vieni un tie paši raksti, kuros mums uzspiež galvenā redaktora vērtības(geji, transpersonas, feminisms, bēgļi) garlaicīgie politikas raksti, kurus veido vieni un tie paši autori,ļoti maz labas literatūras(uzsveru vārdu LABAS) Man personīgi no rietumiem ienākošās vērtības nav aktuālas...

random test
pirms 6 gadiem
Kā rietumu vērtību atbalstītāja piekritīšu šim komentāram. Partnerattiecību jautājumā iespējams izmantot plašu klāstu rietumu domātāju darbu, sākot ar Loku un Millu, līdz, piemēram, Nusbaumai. Jā, var arī vienkārši pārtulkot Youtube tīņu izmantotos argumentus un piebilst, ka ''Satversmi pamainīt ir viegli'', arī šādi video daļai sabiedrības var būt interesanti - bet vai tas ir filozofijas un kultūras portālam piemērots materiāls?

black_data
pirms 6 gadiem
Tad vajag vērtības no austrumiem?

Andris Salmins
pirms 6 gadiem
es zināju ka šāds komentārs būs, bet tagad ne par to.. Gribu paturpināt savu domu par tematu. Es domāju ka noteikti valstij vajag nākt nedaudz pretī un atļaut starp šīm personām noslēgt ""viendzimuma partneru līgumu" tā arī varētu saukties, bet ne laulību līgumu, jo laulības ir starp sievieti un vīrieti. Vārds laulības jau ir aizņemts, tāpēc jums vajag izdomāt savu vārdu.

Ieva Viese
pirms 6 gadiem
Es izdomāju! Kā būtu "kopdzīves līgums"?

Andris Salmins
pirms 6 gadiem
Ieva kāpēc ne? lai taču viņi dzīvo, ja reiz daba izstrādājusi tādu joku.

Janis Laucenieks
pirms 6 gadiem
Parakstīties par kopdzīves likumu vari šeit:

https://manabalss.lv/par-kopdzives-likuma-pienemsanu-latvija/show

Ieva Viese
pirms 6 gadiem
Nu ja, tieši par to taču ir šis kopdzīves projekts. Par veidu kā cilvēkiem iegūt kopīgai dzīvei būtiskas tiesības, distancējoties no visām laulības tradicionālajām, reliģiskajām un citādi piņķerīgajām konotācijām. Gribēju teikt, ka nekas jauns nav jāizdomā, jāatbalsta šis jau kādu laiku pastāvošais projekts.
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!