Aktualitātes
02.07.2019

Koncepta grāmatnīca "Mr Page" aicina uz lasīšanas nometnēm bērniem

Komentē
0

Koncepta grāmatnīca "Mr Page" līdz šim rīkojusi "Jauno lasītāju klubus" ar mērķi vairot bērnos vēlmi un prieku lasīt, savukārt šovasar grāmatnīca pirmoreiz piedāvā apmeklēt arī divas nedēļu garas dienas nometnes, kas paredzētas 9-13 gadus veciem bērniem.

Caur tematiskām ar lasīšanu saistītām aktivitātēm, aktiermeistarības un runas nodarbībām, jogu un spēles elementiem nometnē tiks veicināta empātija, pašpārliecība, iztēle, domas neatkarība, kā arī spēja argumentēt un noformulēt viedokli, diskutēt, ieklausīties citos. Katras dienas nodarbības būs veltītas kādas grāmatas tēmai – bērnus gaida spoku stāstu pirmdiena, Vaboļpuikas otrdiena, pasaku trešdiena, Jāpa ceturtdiena un bilžu piektdiena, kas būs veltīta ilustrācijai un tās nozīmei grāmatās.

Tāpat kā "Mr Page Jauno lasītāju klubu", arī nometnes vadīs aktieris Kārlis Arnolds Avots. Pieejami divi norises laiki: no 8. līdz 12. jūlijam vai no 15. līdz 19. jūlijam, nometnes notiks "Galleria Rīga" 6. stāvā.

Ar programmu tuvāk iepazīties un pieteikt dalībniekus var "Mr Page" feisbuka kontā, rakstot uz [email protected] vai zvanot uz 26734087.

Grāmatnīca "Mr Page" atrodas Rīgā, Miera ielā 4.  Grāmatnīca īpašu uzmanību pievērš gan ikkatras piedāvājumā esošās grāmatas satura un dizaina kvalitātei, gan arī grāmatnīcas apmeklējuma pieredzei kā piedzīvojumam.

 

https://www.bezrindas.lv/lv/satori-jaungada-svinibas-dekadences-salons/7491/42793

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!