Aktualitātes
05.04.2019

Publicēta Māra Šverna un Madaras Gruntmanes dziesma "Tā mīlestība"

Komentē
0

Jaunā radošā tandēmā apvienojušies mūziķis Māris Šverns un dzejniece Madara Gruntmane, piedāvājot klausītājiem pirmo dziesmu "Tā mīlestība" no topošā albuma "Sinhronais tulkojums".

Dziesmas mūzikas autors un izpildītājs ir Māris Šverns, bet teksta pamatā ir Madaras Gruntmanes dzejolis no krājuma "Narkozes".

"Paradoksālā kārtā Madaras Gruntmanes dzejoļi man stāsta par mani pašu. Par to, ka savā būtībā gribu būt nevis klejotājs, bet gan svētceļnieks, kurš ir izredzēts ieiet Templī, pirms tam noaujot kājas un izslieto galvu savu atsedzot. Šai reizei pirmā no deviņām dziesmām – "Tā mīlestība"," sadarbību paskaidro dziesmu mūzikas autors un izpildītājs Māris Šverns.

Grupas "Baložu pilni pagalmi" mūziķa un dzejnieces sadarbības ietvaros pavisam tapušas deviņas jaunas dziesmas, kas jūnija pirmajā pusē nonāks pie klausītājiem albuma formātā. Tā nosaukums "Sinhronais tulkojums" ilustrē Šverna un Gruntmanes sadarbību, cenšoties mūzikā tiešā veidā atdzīvināt dzejas emocijas un noskaņas.

Visas topošā albuma dziesmas tapušas ar Madaras Gruntmanes vārdiem, izmantojot dzejoļus no izdevniecības "Neputns" paspārnē laistajiem dzejoļu krājumiem "Narkozes" un "Dzērājmeitiņa".

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!