Aktualitātes
21.12.2018

Klajā laists jaunās ģimenes filmas "Vecā dārza noslēpums" treileris

Komentē
0

Publiskots režisoru Olafa Okonova un Gunitas Grošas jaunās ģimenes spēlfilmas "Vecā dārza noslēpums" treileris. Šī filma Latvijas kinoteātros būs skatāma no 25. janvāra.

Kad skolas bērni - Santa, Kaspars, Nils un Keita - izraugās bijušā VEF inženiera, pensionāra Armanda veco dārzu ar sagrabējušo busiņu kā izcilu vietu, kur spēlēties, viņi vēl nezina par noslēpumu, kas ieinteresējis izmanīgo un naudaskāro uzņēmēju Kārli. Drīz vien savērpjas dažādi notikumi, un skolas bērniem nākas gan iepazīt divus ne visai apķērīgus ļaundarus, gan arī sadraudzēties ar Armandu un iesaistīties dārza teritorijas aizstāvēšanā un glābšanā. Galu galā atklājas arī noslēpums.

Bērnu lomās iejutušies Roze Baumane, Niks Rapšs, Emīls Pohorželskis un Emīlija Jakubāne. Pieaugušo lomas atveido aktieri: Agris Māsēns, Lauris Subatnieks, Imants Strads, Armands Berģis, Inga Alsiņa-Lasmane un Gatis Gāga.

Filmas galvenais operators ir Mārtiņš Jurevics, operators Ivo Skanstiņš, māksliniece Kristīne Lasmane, montāžas režisore Sandra Alksne, skaņu režisors Jevgenijs Svjatovs, komponisti Andris un Reinis Sējāni, kostīmu māksliniece Berta Vilipsone, grima māksliniece Agita Ilješāne, ražošanas vadītāja Daiga Līcīte un producents Gatis Upmalis. "Vecā dārza noslēpuma" scenārija autors ir igaunis Mihkels Ulmans – viens no profesionālākajiem un atzītākajiem bērnu un ģimenes filmu scenāriju autoriem Igaunijā.

Studija "F.O.R.M.A." ir producējusi tādas spēlfilmas kā "Vectēvs, kas bīstamāks par datoru" (2017, rež. Varis Brasla, no filmu programmas "Latvijas filmas Latvijas simtgadei"), "Džimlai rūdi rallallā" (2014, rež. Māris Putniņš, Jānis Cimmermanis), "Mazie laupītāji" (2009, rež. Armands Zvirbulis); "Ūdensbumba resnajam runcim" (2004, rež. Varis Brasla) un citas.

Tēmas
 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!