Aktualitātes
11.03.2022

Ķīpsalā sākas "Latvijas Grāmatu izstāde 2022"

Komentē
0

No 11. līdz 13. martam izstāžu centrā Ķīpsalā notiks starptautiskā grāmatu un izdevniecību izstāde "Latvijas Grāmatu izstāde 2022", kur notiks gan dažādi ar literatūru saistīti pasākumi, gan būs iespējams papildināt savu mājas bibliotēku ar Latvijas apgādu izdotajām grāmatām.

Trīs dienas Ķīpsalā interesenti varēs satikt rakstniekus un māksliniekus, klausīties autoru lasījumus un iegūt viņu autogrāfus, piedalīties grāmatu atvēršanas svētkos, iepazīties ar izdevniecību jaunumiem un diskutēt par aktuālām tēmām, piedalīties konkursos un iegādāties grāmatas par izdevīgām cenām.

11. martā Konferenču zālē notiks diskusija "Tulkotāja vārdu uz vāka!" par tulkojumiem un daudzvalodību Latvijas grāmatniecībā", plkst. 15.00 uz lielās skatuves būs tikšanās ar rakstnieci un dzejnieci Janu Egli, 12. martā notiks starptautiskā projekta "Tiny books from Baltic authors" prezentācija un tikšanās ar lietuviešu psiholoģi Moniku Skerīti-Kazlauskieni un īsgrāmatiņas "Kas ir Stella?" autoru Lauri Gundaru, 12. martā plkst. 14.00 uz Lielās skatuves varēs satikt sērijas "Latvijas vēstures mīti un versijas" radošo redaktoru Māri Zanderu un citus autorus, 12. martā plkst. 15.00 Konferenču zālē būs skatāma Latvijas Leļļu teātra izrāde "Bruņinieks, kuram sāpēja zobi", kā arī notiks virkne citu pasākumu. Detalizētu pasākumu programmu iespējams skatīt šeit.

Grāmatas "Latvijas Grāmatu izstādē 2022" piedāvās "Jānis Roze", "Dienas grāmata", "Latvijas mediji", "Pētergailis", "Jumava", "Liels un mazs", "Mansards", "Zinātne", "Izdevniecība Avots", "Madris", "MicRec", "SolVita", biznesa augstskolas "Turība" izdevniecība, mūzikas ierakstu izdevniecība "UPE" un citi.

Apgāds "Liels un mazs" ziņo, ka 50% no apgādā izdoto ukraiņu grāmatu ("Skaļi, klusu, čukstus", "Tā es redzu", "Zvaigznes un magoņu sēkliņas") pārdošanas un 30% no visiem ieņēmumiem, kas tiks gūti izstādes laikā, ziedos labdarības organizācijām, kas palīdz bērniem Ukrainā.

Izstādes darba laiks: 11.–12. marts 10.00–18.00, 13. marts 10.00–17.00.

 

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!