Kadrs no filmas "Parazīts"
 
Aktualitātes
15.05.2020

Kinoteātris "Splendid Palace" atsāks kinoseansus

Komentē
0

No 19. maija kinoteātris "Splendid Palace" ierobežotā apjomā atsāks demonstrēt kinoseansus 25 apmeklētājiem, medijus informē kinoteātra pārstāvji.

Pirmā izvēle filmu demonstrēšanā būs tām filmām, kuras bija skatītāju iecienītas un apmeklētas, kā arī tām, uz kurām veiksmīgi tika uzsākta biļešu tirdzniecība, bet kinoteātris nepaspēja tās demonstrēt.

Uz ekrāna būs oskarotās dienvidkorejiešu filmas "Parazīts" (2019) melnbaltā filmas autorversija.

Skatītājus sasniegs arī šopavasar plānotās filmas "Mis Dumpiniece" (2020) pirmizrāde kinoteātrī "Splendid Palace". Britu filma ir par 1970. gada skaistumkonkurssu "Mis Pasaule", kas notiek Londonā, un to vada amerikāņu komiķis Bobs Houps. Jaunizveidotā Sieviešu atbrīvošanās kustība ieņem skatuvi un pārtrauc konkursa tiešraidi. Kad raidījums atsākas, rezultāti satriec visus – par "Mis Pasauli" pirmo reizi tiek kronēta melnādaina sieviete. Filma ir uz patiesiem notikumiem balstīts sensacionāls stāsts par drosmīgām sievietēm.

Dažos seansos pie skatītājiem uz lielā ekrāna atgriezīsies Viestura Kairiša filma "Pilsēta pie upes" (2019). Būs iespēja noskatīties arī filmu "Dzīves labākie gadi" ar leģendārajiem aktieriem Anuku Emē un Žanu Luiju Trentiņjanu, uz kuru daudzi cilvēki jau bija nopirkuši biļetes, bet nebija iespējas šo filmu noskatīties.

Kinoseansi plānoti divas reizes dienā kinoteātra Mazajā zālē.

Kinoteātrī informē, ka noteikto ierobežojumu laikā ieejas biļete maksās mazāk nekā ierasts, savukārt biļešu cenu atlaides šajā laikā nedarbosies. Lai izvairītos no drūzmēšanās pie kinoteātra kases, apmeklētājus aicina biļetes iegādāties internetā.

Rūpējoties par skatītāju drošību, personas ar redzamām elpošanas ceļu infekcijas pazīmēm – klepu un iesnām, kā arī paaugstinātu ķermeņa temperatūru (pie ieejas apmeklētājiem tiks mērīta ķermeņa temperatūra) kinoteātrī "Splendid Palace" netiks ielaistas.

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!