Skats no filmas "Sin City"
 
Aktualitātes
05.01.2017

Kinolektorija "Tas, ko tu nedrīksti nezināt XII" ietvaros diskutēs par pilsētas tēmu kino

Komentē
0

Trešdien, 4. janvārī, plkst. 19:00 Kaņepes Kultūras centrā kinolektorija "Tas, ko tu nedrīksti nezināt XII" ietvaros norisināsies diskusija "Pilsēta kā filmas varonis". Ieeja bez maksas.

2017. gada 11. janvārī notiks pirmais kinolektorija "Tas, ko tu nedrīksti nezināt XII" seanss, ko rīko Rīgas Kino muzejs un kinoteātris "Splendid Palace". Šī gada tēma – pilsētas, tāpēc lektorija nosaukums šoreiz ir "Urbānās kino leģendas".

Lai ieskandinātu kinolektorija 12. cēlienu, kā arī atzīmētu "Tas, ko tu nedrīksti nezināt" 10 gadu jubileju, kas būs 2017. gadā, Rīgas Kino muzejs rīko diskusiju, lai runātu par to, kā kino attēlo pilsētu. Diskusijas tēma ir pilsēta kā filmas varonis, un diskusijā piedalīsies gan kinolektorija lektori, gan kin režisori un pētnieki: Aiks Karapetjans, kino režisors ("Cilvēki tur", "M.O.Ž."), Jānis Putniņš, kino režisors un teorētiķis, Viesturs Celmiņš, sociālantropologs un pilsētu pētnieks, Daira Āboliņa, kino kritiķe un kuratore. Diskusijas moderators: Ilmārs Šlāpins.

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!