Foto: facebook.com/kinobize
 
Aktualitātes
24.11.2022

"Kino Bize" aicina uz kino klubu senioriem

Komentē
0

Kinoteātris "Kino Bize" uzsācis senioru kino klubu "Sudraba bize", kur aicina seniorus uz filmām un sarunām par tām. 30. novembrī plkst. 12.00 ciklu turpinās Viestura Kairiša jaunākā filma "Janvāris" (2022). Pēc seansa apmeklētāji aicināti uzkavēties sirsnīgās sarunās pie tējas un kafijas.

"Vēloties saviem skatītājiem sagādāt prieka pilnus kopābūšanas mirkļus labas filmas pavadījumā, turpmāk katru mēnesi senioriem tiks piedāvāts kino kluba apmeklējums par īpašu cenu ar filmas seansu un iespēju pēc tā uzkavēties draudzīgās sarunās. Laipni gaidīti visi seniori!" raksta kinoteātris.

Tuvākajā seansā seniori aicināti noskatīties starptautiski apbalvoto drāmu "Janvāris" – vēsturisku un autobiogrāfisku ekskursiju barikāžu laikā par jauniem kinematogrāfistiem, kuri tiek ierauti Rīgā notiekošajos 1991. gada janvāra politiskajos notikumos.

Filmas galvenais varonis Jazis pēc skolas beigšanas nevar izlemt, kā dzīvot tālāk. Draud iesaukšana padomju armijā, veidojas pirmās nopietnās attiecības. 90. gadu sākuma bohēma, paaudzes protests. Latvijā tikmēr turpinās cīņa par valsts neatkarību, padomju milicijas speciālo uzdevumu vienības OMON draud apstādināt baltiešu brīvības cīņu, Rīgā sāk būvēt barikādes. Filmas jaunie varoņi ir tālu no jebkādas politiskās dzīves, taču apstākļi viņus ierauj notikumu epicentrā un liek izdarīt izvēli.

Filma tiks izrādīta latviešu valodā.

Nākamā kino kluba tikšanās reize notiks 14. decembrī ar filmu "Ziemassvētki džungļos" (2022).

Pasākuma cena, uzrādot senioru apliecību, ir 3,50 Eur. Kinoteātris "Kino Bize" atrodas mājīgās telpās Elizabetes ielā 37. Ieeja no pagalma. Biļetes var iegādāties uz vietas kinoteātrī vai iepriekšpārdošanā.

Tēmas
 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!