Aktualitātes
01.03.2019

Ķīna no "Bohēmista rapsodijas" izgriež ainas ar homoseksuālām attiecībām

Komentē
0

Filma "Bohemian Rhapsody", kas vēsta par grupu "Queen" un tās leģendāro solistu Frediju Merkūriju, uz lielajiem ekrāniem Ķīnā būs skatāma cenzētā formā, ziņo medijs "NME.com".

Biogrāfiskā filma seko "Queen" ceļam uz panākumiem un slavas ēnas pusēm – Fredija Merkūrija aizraušanos ar narkotikām, bohēmu un vienas nakts sakariem, kā arī šī dzīvesveida radīto grupas šķelšanos

Kā vēsta "NME.com", Ķīnas valdība plāno filmu pakļaut stingrai cenzūrai, izgriežot gan ainas, kurās Merkūrijs skūpsta citus vīriešus, gan kadrus, kuros dziedātājs lieto narkotikas.

Cenzūrai tikusi pakļauta arī Fredija Merkūrija lomas atveidotāja Rami Maleka runa "Oskaru" pasniegšanas ceremonijā, kur subtitros vārds "geji" aizstāts ar apzīmējumu "īpašā grupa".

Šī nav pirmā reize, kad Ķīna cenzē un soda par homoseksualitātes atveidojumu mākslā, piemēram, pagājušā gada novembrī 10 gadu cietumsods tika piespriests ķīniešu rakstniekam Liu, kurš savā erotiskajā romānā ietvēris homoseksuāla dzimumakta aprakstus.

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!