renathy
pirms 6 gadiem
Estrellas ziņojums ir nekas vairāk kā bērnu maitāšanas programma, t.sk., ar mērķi iznīcināt ģimeni. Tā galvenais uzdevums ir radīt tādu sabiedrību, kas ir atklāta seksuālai daudzvedībai, kurā sekss ir kā patēriņa prece. Ģimenei šajā sabiedrībā netiek atvēlēta nekāda loma. Programma nesatur nevienu vārdu par mīlestību, savstarpējo cieņu un atbildību, savstarpējo attiecību noslēpumu utt. Viss ir pasniegts tikai caur fizisko attiecību prizmu jau no bērnu dārza kājas. "Papardes zieds" ar Sorosa fondu tāpat kā jebkura cita pasaules "ģimenes plānošanas" organizācija tieši ar to arī nodarbojas. Nav nekāds brīnums, ka šī organizācija agrāk, šodien un nākotnē aizstāvēs visas programmas, kas tiks saistītas ar seksuālo izglītību (nevis dzimumaudzināšanu, bet tieši seksuālo izglītību - pēc iespējas agrāk). Agrāk mani tas izbrīnīja, tagad ne - visu šādu programmu virzītāj spēks ir sievietes...

dute
pirms 6 gadiem
Zīles iebildumiem bija skaidra homofobiska motivācija. Arī šajā citādi sakarīgajā rakstā mulsina virknējums "vardarbība, narkomānija, geji, prostitūtas", kultivējot homoseksuālisma kā ļaunuma un slimības stereotipu.

ievaj
pirms 6 gadiem
viena no buutiskaakajaam zinjojuma probleemaam ir izgliitotaaju neskaidraa loma shiis izgliitoshanas procesaa (pieveersiet uzmaniibu formuleejumiem, kas to skar - tie visaa dokumenta tekstaa ir atstaati diezgan atveerti interpretaacijai).

to gan, iespeejams, gruutaak pamaniit, ja valstii vai nu nav, vai arii nav zinaams, ka buutu bijusi taada situaacija nesenaa veesturee, kuraa pedofiilija tikusi plashi piekopta un atbalstiita dazhaados beernu apruupes sisteemas liimenjos ar dramatiskaam sekaam prieksh upuriem, bet bez kaadaam buutiskaam sankcijaam pret vainiigajiem. tieshi taalab, ka viena no sho personu loka agjendaam bija savu uzskatu, darbiibu un lomas legjitimizaacija caur attieciigi veerstu pedagogjisko konceptu artikulaaciju rakstos. tabu laushana, vareetu teikt. sabiedriskaas domas piejauceeshana. vai vismaz pietiekamas peleekaas zonas iedibinaashana, kas izriet no formuleetu pieeju dazhaadas interpretaacijas iespeejaam. kaa arii sistemaatiska relevantu amatu sadale starp liidziigi domaajoshaam personaam, taadejaadi nodroshinot sev vajadziigo atbalstu iebildumu gadiijumaa.

es nezinu, kas bijis latvieshvalodiigaas diskusijas uzmaniibas centraa shii dokumenta sakaraa, bet vaacijaa - kaut nekaadas dizhaas diskusijas vispaar nebija - kaa galvenais aspekts imho figureeja tieshi bazhas par potenciaali pedofiilu augsni tai visaa txt. jo sheit mineetaas situaacijas piemeers ir atrodams pavisam nesenaa veesturee, taapeec attieciiga sensibilizaacija uz teemu un piesardziiba, ko es personiigi atbalstu, jo galu galaa better safe than sorry.

bet citaadi, protams, piekriitu, ka LV shii teema ir pelniijusi vairaak produktiivas uzmaniibas, nekaa taa sanjem pashlaik. vien nedomaaju, ka konkreetais dokuments taa esoshajaa formaa buutu apstiprinaams eiropas liimenii. tomeer kaa klaji informatiiva "vadliinija" tas tieshaam pieskaras teemaam, par kuraam ir jaarunaa un saistiibaa ar kuraam ir vajadziigs krietni vairaak sabiedriibas izgliitoshanas. vismaz noteiktaas sabiedriibaas vai to daljaas.

taa kaa all in all ne viss ir tik melns, kaa to maalee, tachu tas pats attiecas arii uz balto.
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!