tatta
pirms 6 gadiem
Hobitu redzēju-3D atstāja savu iespaidu-teikšu diezgan nepatīkamu,piederu pie tiem-kuriem NEPATIKA.Ir man grāmata,savulaik lasīju priekšā bērniem,jauka.Nesaprotu kāpēc filmā viss jāuztaisa tik briesmīgs un nebaudāms,bet laikam taču ir pieprasījums..,jeb no sērijas-ko dod-to ēd...

stadija
pirms 6 gadiem
Paldies autorei (un satori) par vakaru kvalitatīvu aizpildīšanu arī pārredzamā nākotnē. Raksts ļoti garšīgs, un ja vēl mudina tikt galā ar personīgajiem P.Dž. hobitu izskatu raisītās nepatikas iemesliem...! Varbūt tiešām izrādīsies vienkārši par daudz atrauti no Rozenbergas versijas pusplikpaurainā rudmaša.

p.s. skumstu, arī pie šī raksta redzot lūsēnu klaigas. Labs teksts/portāls taču.

Liene Linde
pirms 6 gadiem
Seksismu piesaucu, jo komentētājs Viestards nekritizē autora, bet tieši sievietes attēlu ar cigareti, tādējādi liekot noprast, ka vīrieša attēls ar cigareti būtu tomēr mazliet mazāks ļaunums. Par pārējo arī grūti pat izteikties - kā mulsina agresija komentārā, tā arī cigaretes salīdzinājums ar heroīnu, cigaretes attēlā saistība ar teksta saturu vai priekšstats, ka "publicitātes foto" nedrīkstētu būt ar cigareti vai ka par to būtu jākaunas.

Liene Linde
pirms 6 gadiem
Viestard, skandināvu mīti ir tikai daļa no Tolkīna iedvesmas avotiem, turklāt daudzējādā ziņā viņa iedvesma bijusi lingvistiska, kā arī daļēji kosmoloģiska, bet jebkurā gadījumā tas attiecas uz viņa Viduszemes ciklu kopumā, nevis konkrēti hobita tēlu, tādēļ līdz galam neizpratu komentāra domu. Kritika par fotoattēlu savukārt gāž no kājām tik daudzos līmeņos, ka būtu pelnījusi atsevišķu rakstu, bet kopumā formulējums par Sievieti un Cigareti jau pati par sevi ir diagnoze - seksisma diagnoze.

kuģis
pirms 6 gadiem
Ja tu kā savu publicitātes foto izvēlies bildi, kurā izaicinoši un vaļīgi pīpē, turklāt par to vēl nekaunies (nezkāpēc piesaucot seksismu (kas būs nākošais, tavs publicitātes foto, kurā droši un ar platu, lepnu smaidu injicē heroīnu?)), tad, piedod, bet patiesi ir divreiz jāpadomā, vai tevis rakstīto maz ir vērts lasīt.

Viestards
pirms 6 gadiem
Sieviete publicitātes foto ar cīgu rokā jau pati par sevi ir diagnoze. Sniegbaltītes iniciācija v.II. Ieteiktu palasīt skandināvu mitoloģiju - pirmavotu.

jenuufa
pirms 6 gadiem
Lieliski! Tik daudz viņu bijis, padomā tik.(Un vēl pašiem sava hobitoloģe!)

jenuufa
pirms 6 gadiem
Gribētos paņemt Patiesi Lielo Loku un aizspert uz tvnetu tos, kas nerunā par lietu, resp., rakstu, bet kārtējās blēņas par savām iedomām.

Ērmots tas 1966.gads, jāķeras pie pārējām. Tādi Vohomurkas ...

dute
pirms 6 gadiem
Viestard, liec mieru sievietes izskatam, labāk palasi, ko viņa raksta.
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!