Skaisle Jatalniece
pirms 2 gadiem
Nesen trolejbusā dzirdēju tādu jautājumu - krieviski- ti počemu putina ņeuvažaješ? Un es sāku domāt par sevi - ir tikai viena politiķe,kurai ticu un kuru cienu- Inese Vaidere. Visi citi Latvijas politiķi man ir absolūti vienā plauktiņā ar putinu vai jebkuru citu demonizētu ārvalstu politiķi.

Kopš liekulīgās propagandas par vienlīdzīgu sabiedrību,kurā bērniem nedod ēst un tur karcerī, bet ja atzīs geju laulības, tad tā nebūšot, mana cieņa pret vienīgo iepriekš cie
īto prezidenti VVF ir sašķobījusies....

Ļoti grēcīgs cilvēks
pirms 2 gadiem
tās pašas novecojušās klišejas bez kādas dziļākas izpratnes un analīzes par to kā varas sistēma modernajā pasaulē patiesībā darbojas.
gandrīz neviens no svarīgajiem jautājumiem netiek izlemts Latvijā, bet gan dažādu, demokrātiskam procesam nepakļautu, starptautisko organizāciju iekšienē. visi to zin un saprot, bet izliekas nezinām. SVF, Eiropas Centrālā banka, Council of Foreign Relations, - ja varētu balsot par to, kas vada šīs organizācijas, tad varētu runāt par kaut kādu demokrātiju un tā.
te ir tas pats vecais ''buģim žit družna'', jo nav ne vīzijas, ne izpratnes.

Skaisle Jatalniece
pirms 2 gadiem
To jau mēs tāpat zinām. Un saprotam.

Jautājuma būtība varētu būt cita- kāpēc viena tauta - teiksim zviedri šai pasaules kārtībā labi iekļaujas, bet mēs kā nabagos tā nabagos.

Izlasam vēlreiz Satversmē pantus par prezidentu. Tad ievadam guglē gay burning in Latvia. Un mums izmet informāciju,daudz informācijas,kā LR prezidents levits apstiprina geju dedzināšanas Latvijā Tukumā faktu.

Savukārt, VP Latvijas sabiedrību informēja ,ka ļaunprātīga dedzināšana homofobijas dēļ nebija. Ne noliedza, ne apstiprināja faktus par homofobiju, bet noliedza ,ka konkrētajā situācijā kādu aizdedzināja.

Cik miljonu gada budžets ir levita valsts nomelnošanas un sabiedrības šķelšanas un korupcijas veicināšanas kantorim? Cik nabagi paliek pusēduši, bērni neēduši un karcerī iespundēti ,jo politiķi notriec naudu?

Protams,ka slikts ir kremlis, pēc gaumes - putins vai baidens, vai brisele un svf, bet ...
īstā vaina un bezatbildība sākas mūsos.

Diemžēl....zviedri ir inteliģentāki un kulturālāki. Mums kultūras naudu apēd paši kuļturščiki un nu jau varu apgalvot - t.sk. geju un pedofīlijas propagandētāji.
Ko darīt? Nezinu. Domāju,ka man jau vienalga ,kurš ādu noplēš ....
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!