Valdis Piņķis
pirms 3 gadiem
Tas, ka šai laikmetā esmu dinozaurs, mani nepārsteidz. Pārsteidz raksta autores vienpusīgais redzējums. Interwsanti- no kurienes rauts secinājums, ja kartupeļus cilvēki mājās gandrīz vairs negatavo. Kas tad notiek ar tiem tupeņiem, kurus nopērk gan lielveikalos, gan dārzeņu bodītēs?

Aija Puzarele
pirms 3 gadiem
Raksts no sērijas es tā nedaru un mani paziņas tā nedara, tātad neviens tā nedara. Nezinu, kā Rīgā, bet citviet Latvijā cilvēki joprojām gatavo paši, tai skaitā, mizo kartupeļus, arī " bezmaksas "pusdienu marketings nevaid miris.

aqua fondjū
pirms 3 gadiem
Es ar esmu no tiem, kuriem garso pasu gatavotie karfeli,
bet mizosanas vieta kauka jau sen tik noberzu buljbu ar drasu sukli.

Vrb tapee, ka nesaprotu free kartupeli...

Raimonds Ķirķis
pirms 3 gadiem
Aprīļa sākumā sazvanījos ar Arti Ostupu video zvanā. Sarunas vidū viņam pie durvīm kāds klauvēja. Viņš aizskrēja un pazuda uz kādu brīdi, līdz, atnācis atpakaļ, teica, ka viņam džekas gribot pārdot kartupeļus. Viņš lūdza, lai pagaidu, jo džekam esot uz mašīnu pēc maisa jāaiziet. Tā nu viņš nopirka, kā teica, krietni vairāk kartupeļu nekā parasti veikalā. Sieva, iespējams, nesapratīšot.

Džins Kristofors
pirms 3 gadiem
Pirms pasažieru vilciens uzsāka savu gaitu, vagona priekšgalā nostājās cilvēks, kurš ātri nobēra tekstu par to, ka pie viņa var iegādāties saldējumu / baterijas / pildspalvas / kabatas lukturīšus / cits variants.

Agita Berga
pirms 3 gadiem
Bērnībā vienmēr bija tik liels satraukums - ja nu viņš/a nepaspēs izkāpt ārā un vilciena durvis aiztaisīsies, un viņam būs jābrauc pavisam citā virzienā! (tās droši vien bija manas pašas bailes - aizbraukt uz nepazīstamu galarmērķi, prom no mājām)

ne reāli
pirms 3 gadiem
parasti vēl momentlīmi, superlīmi un kaut kādus vecus žurnālus, obligāti šūšanas komplektu.
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!