Skaisle Jatalniece
pirms 2 gadiem
Par to citādo. Nu tas ir ļoti sarežģīti. Ja mediji turpina ziņot, ka sabiedrībā padziļinās sociālā netaisnība, tad tā citādā pieņemšana nenotiks tik un tā.
Tie paši Karīnas pieminētie ekonomiskie bēgļi, kuri pret Latviju, pret mūsu palīdzību izturas ar nicinājumu, jo ne jau pie nabagiem viņi grib. Man jāpieņem tādi citādi, kuri te atnāk ar naidu un nicinājumu, bet kurus mūsu nodevīgie politiķi vēl saliek pa Jūrmalas dārgajiem namiem?
Nē - un miljons reižu nē.
Lūk, zinu personīgi mammu, kurai dēls vienā jaukā dienā palika uz gultas, jo cieta avārijā. Mamma aizgāja no darba, bet sociālo pabalstu, pat pagasta doktorāta pabalstu nesaņēma. Viņu uzturēja kaimiņi . Un viņas otru bērnu meitiņu. Man jāpieņem situācija, ka latviešu bērni pārtiek no kaimiņu atnestā un iedotā , kamēr bēgļi - sociālo pabalstu tīkotāji dzīro pa kūrortiem. Nu nē!
Vai brektes pornokomercija, kuru man te grib pasniegt par mākslas brīvību - vai man jāpieņem citādais brekte - nu nē. Nu nē un viss.
Par īpašajiem bērniem. Piekrītu, mēs sabiedrība nezinām, nesaprotam kā reaģēt. Jo viņi ir citādi. Vai viņi ir adekvāti, kā reaģēt uz tādu neadekvātu rīcību? TV3 ziņas gaidot ik pa laikam skatos BEZ TABU. Piemēŗam, stāsts par to kā cilvēks ar mentālām problēmām gadu desmitiem terorizē apkārtnes cilvēkus, tai skaitā - atņēmis un salauzis ratiņus invalīdam un pirms tam regulāri to invalīdu traucējot. Un tas nav vienīgais stāsts. Lūk, stāsti par citādā integrēšanu sabiedrībā. Nu ja viņš ir citāds, tad pirmkārt, jāpaliek pie tā, ka viņš ir citāds un kā ar to būt . Nevis teikuma sākumā teikt, ka viņš ir tāds pats kā mēs visi un pēc tam, ka tomēr viņs ir citāds.
Vai, laikam Ādažos tas gadījums ar meitenīti, kurai nāk virsū dusmu lēkmes un kur kož un sakož ne tikai bērnus , bet arī audzinātāju. Tad vecākiem ar to samierināties, ka citādā meitene dara pāri vai pat apdraud viņu bērnus.
Nu tās nav tādas lietas, ko nosodot tos, kuri nesaprot, nepieņem citādo, var atrisināt.
Ja ne šī kārtējo reizi tendenciozā izjautāšana - es teiktu, ka labi, ka par īpašajiem , citādajiem runā. Jautājums tikai ko un kā, un ar kādu mērķi
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!