Valdis Pinkis
pirms 1 gada
Par rietumu privātkapitāla aiziešanu no Krievijas. Tik tiešām- neviens japitālists šodien nepārdos virvi, kurā viņu pašu pakārs. Resp. labāk zaudēt 10- 20 % no sava tirgus Krievijā- es noapaļoju uz augšu, nekā zaudēt 30 līdz 50 % tirgus rietumos sabiedrības spiediena dēļ.

Skaisle Jatalniece
pirms 1 gada
Domāju,ka problēma ir vispārcilvēciska. Gribās būt tīram un cēlam,labam, bet tas ir iespējams tikai kompromisā ar vēlmi būt labklājībā un drošībā.
Lasu un arī tv ziņo,ka sankcijas apiet ne jau tikai Rietumu kapitālisti. Ka Latvijā notiekot masveida Krievijas pilsoņiem piederošu uzņēmumu pārreģistrācija uz sankcijām nepakļautām jur.un fiz.personām.
Lasu un nespēju saprast - Latvijā tiesāts tiek Krievijas pilsonis,kurš vienlaicīgi bijis Larvijas valsts drošības iestāžu darbinieks. Bet Rožkalne kremļa propagandu Latvijas medijos nosauc par vārda brīvību un viedokļu daudzveidību.
Nu šādā situācijā - kā lai saprot,kurš kuram ko pārdod un kuru pakar, un kuri ir kārēji.
Ziņas no frontes apzināti neskatos,bet ziņas no smalkiem kabinetiem varētu būt tikpat briesmīgas kā no kaujas laukiem.
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!