Elvira Atvara
pirms 3 gadiem
Paldies par iejūtības un cilvēcības pilno viedokli! 

Mikēnu Orākuls
pirms 3 gadiem
"Mediķu darbs ir glābt cilvēku dzīvības un nodrošināt vislabākos apstākļus, lai pacients atveseļotos, nevis interpretēt to, kā vajadzētu izskatīties ģimenei." - šie ir ļoti svarīgi vārdi! Paldies, dakter!

Partnerattiecību regulējums ir ļoti svarīgs un ne tikai homoseksuālajiem pāriem! Arī heteroseksuālajos pāros ne visiem pēc noklusējuma "niez" pēc iespējas ātrāk apprecēties. Man laulība ir formalitāte, bet esošie patriarhālie likumi liek man aizdomāties, ka, ja vēlos būt blakus savam dzīvesbiedram, pieņemt svarīgu lēmumu vai vienkārši uzzināt par viņa veselības stāvokli, ja viņš pēkšņi nokļūs slimnīcā, mums būs jāapprecās. Savukārt, ja ar laiku sapratīsim, ka vairs nevēlamies būt kopā, būs jākārto dārgā birokrātiskā laulības šķiršanās procedūra. Jo, būsim reāli, "vienreiz un uz mūžu" negadās tik bieži, jādomā arī racionāli.

knaģis
pirms 3 gadiem
Tad kāpēc knapināties? Lūdzu, uzreiz atklāti vēršaties pret "patriarhālajiem likumiem" kā tādiem, nojauciet to sapuvušo celtni kā 1789. vai 1917. gadā, nevis pilienu pa pilienam erodējot.
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!